Sziasztok
Mi is hazaértünk.Er-a nagyon szépen köszönjük a hétvégét nagyon jól éreztük magunkat A Kaja és a süti isteni volt
Fisinek is köszi a vendég látást,az ebédet és a motorozást is
A képeket kérlek tedd fel ide hogy le tudjam tölteni őket.
Zoli anyut csak rá vettem hogy holnap itthon maradhassak
Mondtam hogy nem tud ellenállni
Bau örülünk hogy épségben hazaértél,kár hogy nem tudtál ott maradni máig.
Szép hetet mindenkinek. Papaa,Mama,Szisza
Épségben hazaértünk köszönet érte Papaanak valamint köszönet minden kedves kalocsai trógernek akik velünk voltak és szebbé tették ezt a borongós rideg hétvégét.
Kedves Era és Fisi Tesó nektek mit is mondhatnék mást csak h minden fennséges , királyi volt és h nagyon köszönöm, h +hívtatok minket.
Hálám örökkön-örökké üldözni fog.
Köszi köszi köszi
Üdv. hazaértem épégbe es atom álmosan Köszönet Fisinek és Erának a szervezést és a sok minom kaját es sütit. Nagyon jol éreztem magam és sajnálom h csak 1 napot tudtam lenni. de jo volt látni titeket
Gadus
A te géped nagyon szép legközelebb ki szeretném próbálni ha lehet
Szerintem felesleges ekkora böszme jószágokat csinálni hisz egy 600 kb motor is megy mint egy vekkeróra
Hát 22. én kapom meg a decemberi vezénylésem akkor derül ki h kell e dolgoznom szilveszterkor. Addig meg nem akarok szervezkedni csak ha már biztosat tudok.
Én is- Era is meg a többiek is örülünk, hogy itt voltatok! Jót buliztunk együtt!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Mi is hazaértünk.Er-a nagyon szépen köszönjük a hétvégét nagyon jól éreztük magunkat A Kaja és a süti isteni volt
Fisinek is köszi a vendég látást,az ebédet és a motorozást is
A képeket kérlek tedd fel ide hogy le tudjam tölteni őket.
Zoli anyut csak rá vettem hogy holnap itthon maradhassak
Mondtam hogy nem tud ellenállni
Bau örülünk hogy épségben hazaértél,kár hogy nem tudtál ott maradni máig.
Szép hetet mindenkinek. Papaa,Mama,Szisza
Épségben hazaértünk köszönet érte Papaanak valamint köszönet minden kedves kalocsai trógernek akik velünk voltak és szebbé tették ezt a borongós rideg hétvégét.
Kedves Era és Fisi Tesó nektek mit is mondhatnék mást csak h minden fennséges , királyi volt és h nagyon köszönöm, h +hívtatok minket.
Hálám örökkön-örökké üldözni fog.
Köszi köszi köszi
BUZITALÁLKOZÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓó?!
fisi, téged ki be kéne aranyozni
hát most aztán jól megnevettettél
Van egy pár zsír új Tokico betétem ER-5-be előre. 10rugó,ha valakit érdekel. Bontatlan csomagolásban.
Jó gurulást a Versysen!
Jó hétvégét!
Ez joooo
A csirkeszárnyas egy Kawasakin!
A te géped nagyon szép legközelebb ki szeretném próbálni ha lehet
Szerintem felesleges ekkora böszme jószágokat csinálni hisz egy 600 kb motor is megy mint egy vekkeróra
Jó lenne háttérnek
Oks, akkor legkésőbb tavasszal összefutunk, de azért majd ha járok Dunaújváros fele, akkor majd csörgök, és ha belefér, akkor majd összefutunk
De most akkor Te is velünk jössz nem?