Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Én csak annyit fűznék még Fisi válaszához, hogy - GYERTEK MÁSKOR IS!
Sziasztok!

Én is- Era is meg a többiek is örülünk, hogy itt voltatok! Jót buliztunk együtt!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Sziasztok
Mi is hazaértünk.Er-a nagyon szépen köszönjük a hétvégét nagyon jól éreztük magunkat A Kaja és a süti isteni volt
Fisinek is köszi a vendég látást,az ebédet és a motorozást is
A képeket kérlek tedd fel ide hogy le tudjam tölteni őket.
Zoli anyut csak rá vettem hogy holnap itthon maradhassak
Mondtam hogy nem tud ellenállni
Bau örülünk hogy épségben hazaértél,kár hogy nem tudtál ott maradni máig.
Szép hetet mindenkinek. Papaa,Mama,Szisza
Szegasztok Trógerek!

Épségben hazaértünk köszönet érte Papaanak valamint köszönet minden kedves kalocsai trógernek akik velünk voltak és szebbé tették ezt a borongós rideg hétvégét.
Kedves Era és Fisi Tesó nektek mit is mondhatnék mást csak h minden fennséges , királyi volt és h nagyon köszönöm, h +hívtatok minket.
Hálám örökkön-örökké üldözni fog.
Köszi köszi köszi
Üdv. hazaértem épégbe es atom álmosan Köszönet Fisinek és Erának a szervezést és a sok minom kaját es sütit. Nagyon jol éreztem magam és sajnálom h csak 1 napot tudtam lenni. de jo volt látni titeket
mi a szent szar ez?!
BUZITALÁLKOZÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓó?!

fisi, téged ki be kéne aranyozni
hát most aztán jól megnevettettél
Szevasztok!
Van egy pár zsír új Tokico betétem ER-5-be előre. 10rugó,ha valakit érdekel. Bontatlan csomagolásban.
Jó bulizást Kalocsán!
Jó gurulást a Versysen!
Jó hétvégét!

Ez joooo
Okvetlen odaadom,mert le akarlak fényképezni a vason
Ott vagyunk már, ott vagyunk már, ott vagyunk már
Jaaaj- mily zene ez füleimnek!
A csirkeszárnyas egy Kawasakin!
Gadus
A te géped nagyon szép legközelebb ki szeretném próbálni ha lehet
Szerintem felesleges ekkora böszme jószágokat csinálni hisz egy 600 kb motor is megy mint egy vekkeróra
Na végre valami értő ember Nekem is tetszik
Oké holnap ott leszünk 10re
Ez a barna zrx nagyon bejön van a képből nagyobb felbontásod?
Jó lenne háttérnek
Én is kicsit többet vártam, a versys szerintem szebb, mondjuk nekem abból is inkább csak az első tetszik a faceliftes már nem annyira
Szívesen

Oks, akkor legkésőbb tavasszal összefutunk, de azért majd ha járok Dunaújváros fele, akkor majd csörgök, és ha belefér, akkor majd összefutunk
Kisszisza apáéknak mondd + légyszi, h nekem 10.00-tól jó az indulás, ha tudtok akkor gyertek el értem. köszcsi,puszcsi
Oké.
De most akkor Te is velünk jössz nem?
Hát 22. én kapom meg a decemberi vezénylésem akkor derül ki h kell e dolgoznom szilveszterkor. Addig meg nem akarok szervezkedni csak ha már biztosat tudok.
Nekem a Zrx 1200 az örök szerelem! Én ha sok pénzem lesz arra fogok váltani. De mivel sok pénzem lesz az Er 5 akkor is maradni fog!
Ennek a 16 ledes baromnak mi csípte be a fütyijét?Má ha van neki olyan.
Nekem a harmadik versenyző teccik.De az nagyon.Egyedül erre cserélném le ERNŐkét.Persze csak ha gazdag leszek.