Egyáltalán nem haragszom, sőt erőt ad, hiszen minden nap egyre könnyebb lesz és egyre közelebb kerülök a májushoz... Bükkzsérs, emlékszem ám .
Köszönet jár Anyukámnak, akivel nem rég beszéltem és megkeresett otthon egy fecnit, amin rajta volt a jelszavam és a felhasználónevem!
Köszönöm az ölelést, pussz
Anita!
Bocsáss + hogy Szegeden ilyen idióta voltam, remélem nem haragszol rám.
Addig is kitartás, minden nappal könnyebb lesz, hidd el tapasztalatból mondom.
Attól függetlenül a mi kis tróger csajunk vagy és kérlek gyere el a találkozókra.
Innen Kelebiáról küldök egy jó meleg ölelést. puszi
Már én is összeraktam neked a csomagot, csak még nem sikerült kijutnom a postára , de most lebeszéltem az asszonykával holnap feladja neked a csomagot, és a rózsaszín csekket is.
Igazad van, de az asszony még nem annyira tapasztalt, hogy tudja mi az ami neki jó lenne! Fiatalabb koromban én is ilyen voltam, Akkor még tetszett a Honda is. Később felnőtt fejjel rájöttem, hogy a motor a Kawasakinal kezdődik!
Ha még s frigy ezen múlik, Akkor abba már rég bele lehet.....
Amúgy úgyis azt vesz amit akár, felnőtt szülei vannak!
Majd igazán szép egy-két év múlva lesz, amikor szétszedem, és felkészítem a veterán vizsgára.
Egyelőre még az alkatrész gyűjtés folyamatánál tartok, no ha már témánál vagyunk nem tud valaki gyári mz égő készletet, ill. szerszámos készletet szerezni valahonnan?
Fisikém az asszony álmait először sárba döngölöd, majd másnap meg hízelegsz.
Hidd el nekem nem jó taktika, szeretni kell és +becsülni és akkor hátha megvalósul a friggy.
Mhmax!
Holnap gyere le Kalocsára- addig kiszedem Era füstölőjéből a blokkot- viheted ingyen!
Kedves Papucsos!
Egyáltalán nem haragszom, sőt erőt ad, hiszen minden nap egyre könnyebb lesz és egyre közelebb kerülök a májushoz... Bükkzsérs, emlékszem ám .
Köszönet jár Anyukámnak, akivel nem rég beszéltem és megkeresett otthon egy fecnit, amin rajta volt a jelszavam és a felhasználónevem!
Köszönöm az ölelést, pussz
Nagyon gyönyörű
Szükségem lenne egy komplett ETZ 250 blokkra egy kistraktorhoz, tudnátok ebben segíteni, hogy hol keresgéljek, és mennyit érdemes még érte adni? Kösz
Remélem a betétek hozzák majd az elvárást! Köszi előre is!
Bocsáss + hogy Szegeden ilyen idióta voltam, remélem nem haragszol rám.
Addig is kitartás, minden nappal könnyebb lesz, hidd el tapasztalatból mondom.
Attól függetlenül a mi kis tróger csajunk vagy és kérlek gyere el a találkozókra.
Innen Kelebiáról küldök egy jó meleg ölelést. puszi
Megjött a cucc, köszi
Már én is összeraktam neked a csomagot, csak még nem sikerült kijutnom a postára , de most lebeszéltem az asszonykával holnap feladja neked a csomagot, és a rózsaszín csekket is.
Igazad van, de az asszony még nem annyira tapasztalt, hogy tudja mi az ami neki jó lenne! Fiatalabb koromban én is ilyen voltam, Akkor még tetszett a Honda is. Később felnőtt fejjel rájöttem, hogy a motor a Kawasakinal kezdődik!
Ha még s frigy ezen múlik, Akkor abba már rég bele lehet.....
Amúgy úgyis azt vesz amit akár, felnőtt szülei vannak!
Majd igazán szép egy-két év múlva lesz, amikor szétszedem, és felkészítem a veterán vizsgára.
Egyelőre még az alkatrész gyűjtés folyamatánál tartok, no ha már témánál vagyunk nem tud valaki gyári mz égő készletet, ill. szerszámos készletet szerezni valahonnan?
Hidd el nekem nem jó taktika, szeretni kell és +becsülni és akkor hátha megvalósul a friggy.
Tényleg a kék rozsda kb mennyi idő után után eszi + a vasat
Hát milyen dolog ez?
Fura, hogy ők nem panaszkodtak! Sőt Frédó kifejezetten örült mikor meglátott!