Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy a Gf-125-ös motorromra a gyári kipufogó helyére milyen sportdobot érdemes választanom!
Előre is köszönöm a válaszokat!
A Hyon gyárilag elöl 12/60-17-es gumi van. És BT56F a jelölése, illetve nem midnig ezzel jött gyárilag, a korábbiakon Pirelli volt.
A tapasztalat? Elájulva eddig senki nem volt tőle, de azért nem rossz, használható. Nekem ez volt a gyári, azóta Conti Road Attack van rajta, már a 3. Ez utóbbi jobban tetszett, igaz, olyan rég volt fenn a gyári, hogy sok emlékem már nincs.
Szia!
ha a fesz.szabra mondtad az 5ezret akkor mehet a biznisz :)
hol tudnánk összefutni (Budapest esetleg vagy posta)
elérhetőségem:
moya@vipmail.hu
06203198074
Paput Zsolt
Hehe látod, még ezeket is benéztem itt nagy hirtelenjében! Sajnos nem tudom. Tedd fel a Hyo fórumon a kérdést (http://hyosungclub.hu/index.ph... ), hátha valaki meg tudja nézni neked... Én max a GT650, és az XRX125 esetében tudom megnézni :)
Sziasztok!
Unokaöcsém szétborított GV250-esét próbáltuk összerakni, de sehogyan sem találtuk az úszóházon lévő felső cső helyét. A két cső egy T idommal össze van közösítve és vagy 30cm hosszan megy hátra valahova. Valaki esetleg tudna segíteni?
Előre is köszi!
Eladóvá váltak kacatjaim, úgymint:
- 2 db "R" tükör
- ugyanezen motor összes fékcsöve (gumi)
- gyári fesszab. (kipróbálás után kell csak kifizetni)
- túrakormányosításból származó bowdenek
Ár megegyezés szerint, de nem fog a földhöz vágni valszeg.
Hello!Egyik haveromnak van egy GF 125-je és az ülést nem tudja leszedni.Azt próbáljuk kitalálni hogy van valami trükkje ennek, vagy csak elromlott a zárszerkezet?
köszi
eddig még nem jutottam el sajnos a szétszedéséig. igazából akkor láttam, hogy csöpög azóta meg mint ha elvágták volna . semmi szivárgás. ha minden igaz holnap lesz időm szétszedni. igazából a vízpumpa és a blokk között láttam a szivárgást.
ráadásul a kiegyenlítő tartályom üres.... valahol elrepedhetett..:/
Meg fogom próbálni, de szerintem a videó nem adja át teljesen, mert nem képes reálisan visszaadni a "hangos hangot".
Nekem ez az eddigi tapasztalatom.
Egy próbát teszek azért.
akkor majdnem egy helyen lakunk.:-) Én hajdúböszörményben lakok az ország másik végén.:-)
majd ha úgy alakul akkor kereslek és esetleg majd megkérnélek hogy egy videót ha küldesz abból kb hallatszik hogy milyen hangja van. addig is a legjobbakat.
Kicsit koszos ugyan, de így tudtam gyors képet lőni
A tövénél van kis horzsolás, de nem vészes.
Merre laksz? A dob Siófokon van, meg is tudod hallgatni motoron.
20-as postával az ára.
Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy a Gf-125-ös motorromra a gyári kipufogó helyére milyen sportdobot érdemes választanom!
Előre is köszönöm a válaszokat!