Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

He te is it vagy, mi zu
Mit kötelesek visszavenni? A gyertya a hideg miatt nem megy ki... Ha sok olajat adsz neki, túlszivatod, akkor nem indul be (beköpi), de kiveszed megtisztítod visszarakod és jó. Nem vok szakértő de ha 3. gyertyát is kivágja akkor sztem valami elekronikai gondja lesz. Túláramot kap vagy valami hasonló, ami kiüti a gyertyát (pl feszszabályzó elszállt...) de ez csak feltételezés.
Jaaaaaaaaaaa,én aszittem motorikussan van valami gond!
mintha egyszer irta volna valaki hogy széthullott
de lehet hogy rosszul emlékszem , akkor az a lényeg hogy fasza
szeva Turi:D
hello 1 olyan kérdésel szeretnék hozzátok fordulni hogy egy sm 125-ös supermotoba mien hőértékű gyertyát kell teni vagy mit ajánlatok ?
Hát ja cseréltesd ki. és ha ujjal is azt csinálja akkor muszáj lesz valakivel konzúltánod h megnézze h mi a baj
egyébként létezik olyan h kivágja a hideg miadt? v nemtom
egyébként én hnap visszaviszem mert 3 napon belül van elv kötelesek visszavenni nem? h cserélje ki, mert szar
hát elég így egyenlőre még ez is sok amibe lesz , egy dobot akarok rá venni h ordítson
530 mint a dávidnak vagy sima generál
A héten megjön azt csipogták , utána meg szerelés
Egyenlőre marad így,talán egyszer.
megrendelted a cuccot a vasba
Parillát nem kérdezted? WRP-t? Van nálluk És jó árban
akrapovic-ra kértem árat, 2 hejröl de szartak rá
a végén meg közbe szolt a pénz,maratt az ocso megoldás
Megoldottad , jó az ha megvan a gyári is:) meg mellette van egy disznó , A Rernatto-nak nem rossz akkor még azt sem hallom h motoron vagyok nekem is valami hasonló kaliberűre kellesz szert tennem
de én nem akarom szétfúrni a gyárit
megoldják a srácok
ősszel volt egy mustang tűzpiros fekete cabrio ponyvával, V8-as
Én szétvágtam a gyárit, 60-as perforcsö gyapot bele azt csokolom
nekem dobot kell nézni sürgősen had ordítson a motor
Nem rossz Akkor tudnál segíteni egy 67 mustangot kén átépíteni Elenorrá nitróval stb
az enyémre is akörül van nincs sok diferencia talán a WRP a legolcsóbb
de lehet hogy inkább tárcsát meg kiemelőt kéne venni?
én padavanként kenuzni jártam inkább nyáron
tavalyelőtt raktárban voltam tavaly meg itt
Mondjuk ha azt nézzük az enyémre 75-80 között lenne egy dob..akkor már itthon nézek valahol... nem tudom a tiédre mennyi ? én ennyit számoltam
nem ú gondoltam :D tudod 2 és a benyába is kell. a váltót nem rég cseréltem....
én sokat szóró lapoztam Padavan koromban