Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na faca.... akkor ezért bénázok örökké?
be kell szereznem egy ilyent, majd pesten megtúrok pár kukát
Mert szárnyakat ad!
a redbull miért van a gáztartályon? láttam már sok motoron

az enyém matrica ettől hitványabb, el is szakadt egy eséstől, pedig jó vastag
Lehet hogy túl nagyméretű volt a kép. Talán most felmászik
Esetleg nincsen valakinek xl kartel védő?
Nem rakta fel a képet,de miért?
Ha kinagyítod akkor láthatod,hogy nincs felpúposodva 2 év után sem.........eladás előtt készült a kép. Azt is látni.hogy a matrica bemegy a tank aljára is,így nem akad bele a ruha sem. Volt esés is vele,de még csak meg sem karcolódott.
xl fejidomot cseréltem volna szilvalére
de domi nem kell
Vagy szilva típusú házipálinkára elcserélném! Lehet idei is.
Az ünnepekre való tekintettel!
nekem valami blacbird vagy ilyesmi volt.
kicsit feljött a széle, aztán nem vettem észre és leszedte a nadrág félig, utána meg poros-homokos volt és már nem tapadt vissza
pedig nézni kellene valamit hogy ne koptassák a kövek a tankot
érdeklődtem,és sokan mondták,hogy hiába van perforálva feljön az is.de ha ilyen szar,akkor meg sem veszem.Ha carbonból csináltatnék az feljönne ugyan?
Nekem meg nem,igaz nem teljesen olyan volt a matrica. Nekem arc design-os volt a régebbi motoron,és tökéletes volt..........mondjuk az 14e volt.
nekem az is hólyagos lett.....
zabos is voltam hogy 7 pénzért ilyen sz@rt adnak..... egyik fele meg le is jött
Olyat kell rátenni amelyik lukacsos,az nem hólyagosodik fel.
Azt tudom,hogy azért hólyagzik fel,csak,hogy mit lehet ellene tenni,hogy jó legyen,vagy tudsz valami jó másmilyen megoldást?
Azért hólyagosodik fel a matricád mert a műanyag tankon keresztül párolog a benzingőz
Nem konkrétan erre a videóra értettem csak feltűnt hogy egyre többen állnak át a 2 ütemüek táborába
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Műanyag tankról minden képpen felhólyagosodik a gyári matrica?
hát ennek kb annyi köze volt az endúrózáshoz mint amit én csinálok.... a másik végleten....
Mostanában újra nagy divat lett a 2 ütemü endurozás
Itt van még egyszer az előbbi akrobatám Valószínűleg a hang recsegése miatt szedték le a videót,de velem nem babrálnak ki,még időben lementettem
http://youtu.be/kfIxYneACFQ
Ezt kerestem
VIGYÁZAT! Csak akkor nézd meg a linket, ha már kiszedted a csavart!

http://www.advrider.com/forums...
Hát akkor ez szopi. Azért egy nagy hidraulikus préssel még sikerülhet.
Azért vágták szét a lengőkart amúgy,mert nekik a préssel sem sikerült kinyomni,és nem fértek máshogy hozzá a csavarhoz a blokk belsejében.