Fel lehet rakni,de nem egy az egyben.Kell közdarab a szívó és a légyszűrő oldalra is.Azért óvatosan a használt Tm 40 es karbikkal,mert nagy része már ki van kopva és csak szopni fogsz vele.
Sziasztok
Eladom a HONDA DOMINATOR-omat, NX 500-as , 14 000 Km-rel, erös csodaszep hangja van, eredeti Kipuffogokkal, rendkivül keveset futott, egy erdesz haverome volt Austriaban, de sibaleset miatt abbahagyta a motorozast igy hozzamkerült a gep. Nalam nyugdij, visszaköltöztem Magyarba minden gepem hoztam ezt is , de helyem nem sok, igy eladok par motort es autot . Ara erös arcsökkentes utan csak 1500 euro, azaz 483 000 ft
TEL 70-2614833 Ilyen nagyon ritkan van, en is ezert csaptam le ra annakidejen :))
sok sikert
Hello, én Aliexpress-en vettem 4000 Ft-ért. Igaz, még nem jött meg, ezért nem tudok nyilatkozni, hogy milyen. Illetve nem XR400-hoz való, hanem XR250-hez.
Sziasztok!
Hűséges társam egy 95-os xr600r... Nézegettem a pd04-es XL600 szériát.
A teljesítményük megegyezik ... Akkor viszont mik a főbb különbségek ? Szerintem az XR sokkal jobban reagál a gázra, jobban megy mint egy XL...
Aki nagyon vágja a különbségeket az felvilágosíthatna.
Köszönöm szépen!
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata xr650l típussal kapcsolatban?
Illetve arról tud valaki valamit, hogy az újabb modelleket hol gyártották?(2010-töl)
USA-ban tavalyig lehetett kapni.
Pl. a dominátorokat oloszba, slr-eket spanyolban, amikkel voltak minőségi problémák, az fmx-ről nem hallottam ilyet.
Szóval xr önindítóval berugóval lájtos terep túrázásra.
Na most hívott haver, bepróbálta az ép kupakokat a szarnak vélt oldalra és azok fognak. Szóval szerencsére csak a kupakok menete sérült, 2 a 4-ből. Tehát nem lesz szükség dekni cserére. Most már csak 2 kupakot kell vadásznom neki.
amikor a ténérét vettem ezek a kupakok simán letörtek úgy meg volt húzva aztán úgy kellett kivésni a helyéről
ezeknek a régi motoroknak csak a gazdájuk az ellenség, mindent kibírnak csak az idióta tulajdonost nem
Jó lenne XR600 ra ?
Régi Mikuni T 40 karbi
Eladom a HONDA DOMINATOR-omat, NX 500-as , 14 000 Km-rel, erös csodaszep hangja van, eredeti Kipuffogokkal, rendkivül keveset futott, egy erdesz haverome volt Austriaban, de sibaleset miatt abbahagyta a motorozast igy hozzamkerült a gep. Nalam nyugdij, visszaköltöztem Magyarba minden gepem hoztam ezt is , de helyem nem sok, igy eladok par motort es autot . Ara erös arcsökkentes utan csak 1500 euro, azaz 483 000 ft
TEL 70-2614833 Ilyen nagyon ritkan van, en is ezert csaptam le ra annakidejen :))
sok sikert
XL600 Indexeket keresek ha van valakinél elfekvőben és megválna tőle kérem jelezze!
Köszi!
Keresek XR400-hoz km óra egységet.
Köszönöm!
Hűséges társam egy 95-os xr600r... Nézegettem a pd04-es XL600 szériát.
A teljesítményük megegyezik ... Akkor viszont mik a főbb különbségek ? Szerintem az XR sokkal jobban reagál a gázra, jobban megy mint egy XL...
Aki nagyon vágja a különbségeket az felvilágosíthatna.
Köszönöm szépen!
Ismer valaki olyan személyt, aki xl-eket bont?
Ilyet mint a kepen
Illetve arról tud valaki valamit, hogy az újabb modelleket hol gyártották?(2010-töl)
USA-ban tavalyig lehetett kapni.
Pl. a dominátorokat oloszba, slr-eket spanyolban, amikkel voltak minőségi problémák, az fmx-ről nem hallottam ilyet.
Szóval xr önindítóval berugóval lájtos terep túrázásra.
Bezzeg a tengeren túlon csak 14 $
De úgy néz ki lesz használtan, egy ajánlat már van.
https://oem-parts.hu/hu/parts/...
ezeknek a régi motoroknak csak a gazdájuk az ellenség, mindent kibírnak csak az idióta tulajdonost nem