Én már mentem volna szeretem azt a homokos talajon szenvedést de sm-el már nem válalnám ! Momdtam Gabinak 1000 szer menjünk arra lefele de ez vár buzi:D
Sziasztok! Honda xl600r jelenleg elöl 14 hátul 41 foggal rendelkező fogaskerék áttétellel motorozom. Terepen nem használom inkább kisebb 2 - 300km es hegyi túrákat csinálok. Így a moci 3500 as fordulaton kb 90 km/h val halad. A gyári 15 elöl 41 hátul egyébként. Mi lenne az eredménye ha hátra a kapható legkisebb 38 as fogaskereket tenném be elől pedig maradna a 14? Szeretném egy kicsit haladósabbra csinálni a gépet. Van valakinek tapasztalata? Előre is köszönöm! Üdv: Zoli
Sziasztok!
Találtam,és megvettem az xl200r hez egy gyorsítófúvókás eredeti karburátort. (125ccm re is jó)
Elég jó állapotnak örvend,csak hiányos a drágám...A gyorsító tengelyt mozgató (nyumkodó) alkatrész, ami feltehetően műanyag, és a visszahúzó rugó hiányzik.
A rugót csak megoldanám de sajnos a másik alkatrészről még képet sem találtam érdemszerűt.
Kérésem az lenne, ha elfekvőben lenne ilyen alkatrészetek akár csak mutatóba is akkor azt meg köszönném illetve meg venném! Így ugyanis nem működik rendeltetés szerűen a jó kis eredeti karbi...:(((
Szetintem annyit tuti bír aztán ha eltörik valami rajta akkor a gyár mossa a kezeit
Bár váztöréses honda,nem gyakori.
Mondjuk 100kiló fölötti rider nem nagyon fog ugrálni 10 métereket
Gondolom ezek úgy vannak méretezve ha neagyisten ugrat vele az ember, ne tőrjön ketté.
Biztos vagyok benne hogy tötyögés esetén elbírja a dupláját is.
Egy xlr 125-öm van. Na az nem vólt túl vidám kétszemélyes, de forgalmi szerint lehet vele utast vinni.
Még mindig jobban bírja,mint az ecx300
Egyszer ráültem egyre, a sárvédő és a gumi között volt 8-10 centi.
Enyém xr4be valami tuning rugó volt a 190 centimmel és a 130+ kilómmal nem ért le mindkét lábam telitalppal
Üdv!
Lenne egy kérdésen XR 400-at szeretném elintézni hogy a forgalmiba 2 személy legyen beleírva szállítható személyek számához........ mi a leendőm?.. mi ennek a menete?. műszaki előtt állok, ezért gondoltam utána járok.
köszönet
már a kocsmák is bezártak.....buli sincs.......