Hopp, meg is van a szűrőm. Hát, kibontva a csomagot kaptam egy össze-vissza gyűrt tekert szivacsot. Nézegettem egy darabig, drága mérnök úr,hogy is gondolhatta? Aztán ez lett belőle.
Szicsu szerinted?
Ez is egy jó megoldás
Elég szar úgy ráhúzni a gyári keretre, hogy meg van az összekötő. Bár én csak utána vágtam ki, miután rákínlódtam. Amúgy a keret belsejéhez sem árt hozzá igazítani a szivacs karimáját, hogy a légszűrőházba belógó peremét az összekötő guminak ne nyomja. Vagyis a gumi ne nyomja a szivacsot, hanem szépen rácsússzon. Nem tudom amúgy hogyan tervezték meg ezt a szűrőt. Mintha meg se nézték volna, hová kell passzolnia. De ettől eltekintve tökéletes szerintem. És olcsó!
Nekem is hiflo van, szerintem ugyanolyan, mint a twinair, csak más a színe. Én kivágtam a közepén az összekötőt, meg hozzá igazítottam a peremét is a gyári kerethez.
Szia!Én a terepesbe TwinAir-t raktam tavaly.Működik!Egy kicsit macerásabb mint a K&N...És mikor a helyére rakod,nagyon figyelni kell,hogy nehogy begyűrődjön a szivacs,mert akkor oda a szűrés.A legnagyobb gond,hogy nem nagyon lehet látni,hogy jól van-e a helyén...
Sajnos engem anno rábeszéltek a K&N re. Nem rossz, de nem tökéletes. Én igen sűrűn takaritom, olajozom, szilikonzsirozom a levegő útját ahol lehet, meg a boxot belülről is. Rengeteget megfog a sz.zsir a beömlő oldalon, a szűrt oldal tiszta, de láttam már egy-két homokszemcsét megtapadva a szil.zsrban tehát nem tökéletes. Ezért akarok váltani mosható szivacsosra.
domiba nem volt de a ténérébe és az lc4-be tökéletes volt a twinair
a hondába a legolcsóbb hiflofiltro volt és az se engedett át semmit pedig kapott a pofájára nem keveset
3 napos erdélyi út után berakódott úgy porral hogy félgáz felett fulladt már de a rács nem volt poros
szóval szerintem a "gagyi" is teljesen jó
Sziasztok! Dominatorba Twin Air szivacsos levegőszűrővel van-e tapasztalata valakinek? Egy K&N szűrővel összehasonlitva melyik lehet alkalmasabb poros, homokos terepen?
havernak 2 éve 130 ezerbe fájt a nem gyári yamaha szűrő, ott a szivacsos szél nem tömített rendesen és beszívta a homokot a lágszűrő mellett
szóval ha találsz nem gyárit nagyon jól nézd meg 110%-osan passzol -e mindenhol
Helló! Érdekelne engem az XR600 blokk henger és hengerfej nélkül+az első két lábtartó.A blokk milyen állapotban van?Arra gondolok hogy a kis lánckerék mennyire lóg a bordás tengelyen,mert az enyémen nagyon szar.
ezek a rácsos francok belül szoktak lenni