Valóban nem rossz, de adok egy esélyt a festett 600-as tanknak, őszintén szólva van egy kis érzékem az airbrush-hoz és itt kamatoztatni tudnám... max. lesz egy ronda 600-as tankom
Köszi a válaszokat! Úgy döntöttem, hogy teszek benyát ebbe a 600-as tankba és meglátom mi történik 1 hét múlva. (ez elvileg műanyag alapozva+ 2k-s festékkel van fújva.)
Nekem régen festett volt a cr 250 es tankja és semmi gondja nem volt csak az a lényeg,hogy nagyon jól belegyen csiszólva és műanyag alapozót kell használni,aztán a festék amit ráfujnak az 2 komponensü legyen és kell tenni bele lágyíttót.
Szerintem a festék fel fog hólyagosodni a műanyag tankon. A matrica is akkor jó, ha az a spéci perforált. Én régen csináltam sima öntapadós fóliából dekort az XR-re, kb 10 perc múlva tele lett hólyagokkal.
Pedig van olyan. Nekem ez a fajta volt a régebbi motoromon,és nagyon jó volt. Nem jött le,eséskor nem szakadt el,karcolások sem látszottak rajta. Van is egy komplett ilyen szettem,de szerintem csak akkor adom el,ha a motor is megy a háztól. Valahonnan próbálj meg ilyet szerezni,persze csak ha tetszik. A szettben amúgy van a hátsó sárvédőre,és az elsőre is matrica. Ha jól emlékszek 14e ft volt.
Sziasztok! Körbejártam kicsit ezt a tankmatrica dolgot, de nem tud senki olyan matricát adni ami bírja ezt a benzines környezetet, amiket meg lehet kapni szettben nem igazán tetszenek+ egy szaros matricához képest szerintem drágák. Szóval vettem egy festett tankot (a gyárit nem akartam szétcsiszakolni) a baj az, hogy ez egy XR600 on volt az enyém meg 400-as és nem tökéletes az illeszkedése.
De ha más nem marad felfaragom. A kérdésem az lenne, hogy kinek van festett műanyag tankja? Mennyire bírja? (nem szeretnék feleslegesen melózni vele, főleg, hogy a mintát is fújni akarom)
A másik, hogy nincs valakinek XR400! tankja eladó? Mert ha igen akkor inkább továbbadom a 600-ast. Gyári rendszámtáblatartó (vagy E betűs ami passzol a valagára) A gyári kipufogó még mindig érdekel. EGYÁLTALÁN XR400-HOZ VALAKINEK VALAMI? MERT A BONTÓS SRÁC AZT MONDTA, EZEKET A MOTOROKAT NEM BONTJÁK SZÉT MERT OLYAN FASZÁSAK!
Hali!
ha kell valakinek xl 600 r vezérműlánc 118 csap meg kilóméteróra (nem tudom jó e) akkor jelezzétek. elküldöm postán,aztán majd utalsz érte amennyit gondolsz (legalább a postát).
Ez qrva jó gyakorlatilag egy kád vízbe meg valami edzőbe mártják a cuccot de előtte a víz felszínére fektetik az adott mintájú fóliát és ahogy lemeríti a tárgyat a feloldódó fólia rátapad.
De ha más nem marad felfaragom. A kérdésem az lenne, hogy kinek van festett műanyag tankja? Mennyire bírja? (nem szeretnék feleslegesen melózni vele, főleg, hogy a mintát is fújni akarom)
A másik, hogy nincs valakinek XR400! tankja eladó? Mert ha igen akkor inkább továbbadom a 600-ast. Gyári rendszámtáblatartó (vagy E betűs ami passzol a valagára) A gyári kipufogó még mindig érdekel. EGYÁLTALÁN XR400-HOZ VALAKINEK VALAMI? MERT A BONTÓS SRÁC AZT MONDTA, EZEKET A MOTOROKAT NEM BONTJÁK SZÉT MERT OLYAN FASZÁSAK!
nem grönlandon 130as tempónál
ha kell valakinek xl 600 r vezérműlánc 118 csap meg kilóméteróra (nem tudom jó e) akkor jelezzétek. elküldöm postán,aztán majd utalsz érte amennyit gondolsz (legalább a postát).
mindenféle kilowattokon szaroztok amikor 230ért hirdetnek egy rendszámos gépet, aminél még alkudni is kötelező