Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm. Akkor kapják be. A1-nél 125ccm és 11kW.
Estét. Az Akorl-ra nincs ccm korlát (legalábbis tavaly még nem volt). 27 KW-nál ne legyen nagyobb és annyi.
Érdekes, hogy nem szóltak érte a rendőrök. Ak jogsi szerintem épp úgy, mint az én A1 jogsim is, nem csak teljesítményre van korlátozva, hanem lökettérfogatra is.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ez nem olyan rossz ár
most jut eszembe van legalább 20 éves beégetős festékem avval megpróbálom
szar felkeverni de fekete

ha nem jön össze akkor folyt.köv.
Zsírtalanítsd nitróval majd fújd le olajálló spray-vel, aztán jóccakát.
Neolux brill ilyen például. De ha elküldöd, jövő héten leporfestetem neked.
na ja
ha még sikerülne is akkor mennyibe lenne?
2 kis nyikhaj kormánymagasítót kellene feketíteni,
szerintem szigetelőszalag lesz a vége
Eloxáláson nem gondolkodtál még?
Alumínium oxálás házilag.
ja igen a vezérműlánc felől van a 18as belsővel, másik oldalon meg 20assal,akkor jól emlékeztem,köszi
Az egyik igen A másik 18x37x9 es méretü
xr vezérműtengelyének csapágya 20*37*9 es méretű,ugye?
Szevasztok nekem volt vor 503 enduróm olasz husaberg és husqvarna mérnökei fejlesztették versenycélra 107 kilo 61 le kva jó gép fogaskerékhajtás de nekem hajtókar eltört vagy 100nál henger blokk kuka nem volt másik nincs alkatrész de az 530 ashoz van
beszéltem haveral csak már nagyon sőtét volt nem tudtuk meg nézni de azt mondja valoszinű van
nálunk is van 4 szalag, tonnaszámra áll a festék
de teli vagyunk besúgókkal és senki sem mer maszekolni
Hali! Sikerült utána nézni a szabályozónak?
Az biztos, hogy két komponensű festékkel jobban jársz.
Bátyámnak homokszórtam, majd fekete porfestést kapott. Erős, nem pattog, jó vastag. Még jó, hogy a cégnél porfestő üzem is van
ámen
a héten valamikor elmegyek a festékesemhez és meg kérdem nekem mit adot így jó?
aza baj hogy sok az okos de konkrétumnál mindenki csak a vállát vonogatja:) lefestem azzal amit mondasz de ha lejön akkor mit mondasz majd? ... pl azt hogy hát neked rajta maradt? sovány vigasz én úgy gondolom... konkrétumot mondj és olyat amihez nem kell darabokra szednem a blokkot
ezer féle alu festék van ami benzi álló
pff hát fogalmam sincs bementem aztán mondtam h alumíniumot akarok festeni aztán odaadták
igen tudsz ha akarsz
de ha nem gagyi festéket használnál talán meg is maradna
érdekelne milyen festék az név tipus stb... benzinálló stb:::?