Sziasztok!
Most vettem egy 1999-es VTR1000F motort. Bemelegedést követően olykor olykor alapjáraton megáll.
Abban a pillanatban újra is tudom indítani. Gyertya és karburátor ellenőrzés megtörtén a szakszervizben. Van Nektek erre valami megoldásotok? Alapjárati fordulatszám 1100-1200.
Német oldalakon olvastam, hogy gyújtás kimaradás az oka. Ez igaz lehet?
Sziasztok!
Sokfelol hallottam hogy a Castrol olajat hamisitjak es nem erdemes megvenni,tenyleg jobb ha inkabb mas markat nezek?
Kinek milyen olaj valt be,mit hasznal az SP-ben?
nézegettem az utángyártottat is, vannak párban is tűrhető áron, viszont nem vagyok túl elfogúlt vele szemben, de hátha sikerül valahonnan beszerezni még van egy kis idő tavaszig.
Szerintem akkor marad a külföldi beszerzés, az itthoni bontókban nem fogsz találni. eBay-en van egy csomó utángyártott vadi új, de érdemes német bontókban is utánanézni.
igazából megérett a cserére. már volt javítva ugy hoztam el. mar a tartofulek szakadtak le rola, amit vissza hegesztettem, de mar kicsit ki van szegeny.
Ha valakinek lenne vagy tud hasonloan szep,serulesmentes,megbecsult allapotu VTR SP-2 eladot az jelezze!!!
Ajanlatot a: ( getom86@freemail.hu cimre ) varom kepekkel,elerhetoseggel es arral egyutt,a tobbit privatban megbeszeljuk!
Sziasztok!
Valaki esetleg ismeri a kepeken lathato VTR Sp-2 est? Tavaly szezon vege fele hirdettek Hajduszoboszlon,1,7m-ert ha jol emlekszem! Felvennem a tulajjal a kapcsolatot ha esetleg valaki ismeri es tudna elerhetoseget adni! Koszonom
sziasztok......vtr 1000 f re raktam sp1 elsöféknyergeket....de mélyen fog a fék....azt mondták az f fékmunkahengerje kicsi hozzá.....ezért sp 1 föfékmunkehengert keresnék megvételre.....
SZIASZTOK eladó féláron honda szalonból leltárból csomagollásérült gyári made in japan alkatrészek HONDA VTR 1000S 2000-2001 hez légszűrő 4db
a bolti ára 30 euro per db
ELADÁSI ÁRA 15 EURO PER DB 70 202 70 75
Most vettem egy 1999-es VTR1000F motort. Bemelegedést követően olykor olykor alapjáraton megáll.
Abban a pillanatban újra is tudom indítani. Gyertya és karburátor ellenőrzés megtörtén a szakszervizben. Van Nektek erre valami megoldásotok? Alapjárati fordulatszám 1100-1200.
Német oldalakon olvastam, hogy gyújtás kimaradás az oka. Ez igaz lehet?