Sziasztok!
Van esetleg valakinek VFR 800-hoz (2006) tükör tartó alkatrésze GSX-R 600 indexes tükörhöz vagy hogy ki az aki tudna gyártani?
Illetve hogy az új 2014es VFR indexes tükör átrakható-e az előző modellre?
Üdv: Scoti
Sziasztok!
Eladó givi v35 oldaldobozok felfogható konzolkészlete (csak a konzol). Szép állapotban, talán, ha 1x használva lehetett.
22e + posta
Érdeklődni privátban v. +36703404762
Üdv.
Csima
lenne egy eladó SW-Motech ,Quick Lock gyors záras tanktáskám , Hondához (konkrétan SC-24 en volt) való tankgyűrű ,tudomásom szerint bármelyik másik Honda modellre is jó.
Van hozzá ráhúzható vízhatlan zsák, a jobb oldalzseb lecipzározható és öv táskaként is hordható, Gps-Telefon-Pda tartó, jó sok zseb, alig használt , nekem van hátul 3 doboz ami az igényeimnek bőven elég ,ez meg csak a szekrényben porosodik. Az ára 35 e.ft
Nem érdemes belerakni sport légszűrőt mert nem ami motorunkba találták ki, jó bele a papír szűrő. Gyertyát ha lehet iridiumosat tegyél bele mert 60 000-es cseréje van nem 20 mint a simának.
'95 -ös VFR 750-hez csomagtartó állványt keresek,van valakinek?
Továbbá a légszűrőt és a gyertyákat is lecserélném, mit ajánlotok mit célszerű berakni?
Köszi!
Szia! Bodis ovál lett feltéve. Eleve, kiszedhető hangtompítóval adják. Szerintem brutális lett, mind hangra, mind kinézetre. Nem én szereltem, hanem Ők.
Sziasztok. Egy vfr 800 fi motorkerekparom van. Van egy olyan problemam vele, hogy amikor visszaengedem a gazt van egy kis kottya a motorfek elott es amikkor reahuzom a gazt megincsak van egy jateka amielott elkezdene huzni. Lancot es fogaskereket csereltem azok rendbe vannak es a hatos kerekben sem orzek kezzel kotyogast. Valakinnek volt ilyen problemaja?
Van esetleg valakinek VFR 800-hoz (2006) tükör tartó alkatrésze GSX-R 600 indexes tükörhöz vagy hogy ki az aki tudna gyártani?
Illetve hogy az új 2014es VFR indexes tükör átrakható-e az előző modellre?
Üdv: Scoti
Van.Ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
Fi-hez túraplexi eladó!
https://www.kepesmotor.hu/idomok_plexi/p1891428
Ugyanitt motor is eladó! :)
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/vfr_800/honda_vfr_800_fi_rc46-11597076
Van ESG állórész, de nem olcsó.. :-( 29e HUF
Eladó givi v35 oldaldobozok felfogható konzolkészlete (csak a konzol). Szép állapotban, talán, ha 1x használva lehetett.
22e + posta
Érdeklődni privátban v. +36703404762
Üdv.
Csima
Van hozzá ráhúzható vízhatlan zsák, a jobb oldalzseb lecipzározható és öv táskaként is hordható, Gps-Telefon-Pda tartó, jó sok zseb, alig használt , nekem van hátul 3 doboz ami az igényeimnek bőven elég ,ez meg csak a szekrényben porosodik. Az ára 35 e.ft
Gyárit, ami az ülés alatt van, vagy olyant ami egyben láncvédő is, tehát utángyártott?
'95 -ös VFR 750-hez csomagtartó állványt keresek,van valakinek?
Továbbá a légszűrőt és a gyertyákat is lecserélném, mit ajánlotok mit célszerű berakni?
Köszi!
Gratula!