Tekercselők meg tudják javítani! Nincs a közeledben egy tekercselő üzem? Az enyémet is ujra tekercselték, azóta is kifogástalanul működik. (nem került sokba)
Sziasztok csibészek
Ma voltam Dobogókőn kalandos volt csak sajna egyedül mentem megint
szívesen csatlakoznék egy talira ha gondoljátok mert a gépem nagyon jó lett hála Racsni barátnak
Hozzám került egy Honda MT50 -es, némi hiányossággal, amit szeretnék pótolni. Nincs valakinek eladó gyújtás oldali blokk fedele? Esetleg komplett blokk?
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Elég sok honlapot végignéztem, mire megtaláltam ezt a fórumot.
MTX 200R - hez szeretnék gyújtás alaplapot, mivel a mostani sajnos teljesen megadta magát.
Ha bárkinek van, egy...vagy tudja hogy honnan lehetne vásárolni...vagy esetleg más típuséval pótolható, kérem szóljon!
Akit nem ismerek, annak csak előreutalással..
Ha nem tetszik el lehet fáradni a bontóba 5-10 szeres áron megvenni ugyan azt.
(és dettó előreutalást kér mindegyik:)
üdv van egy pár mtx alkatrészem 80 as váltó meg váltódob meg olajtartály olcsó pénzért minden. írjatok a bekeske@citromail.hu-ra a képeim között fent van minden
honda022 üdv ma utaltam a számlaszámra a lóvét a hűtőért meg a kiegyenlítő tartályért.Valószínűleg kellesz még fesz szabályzó meg az 50-es karbi.Egy levegősbe vettem vizes blokkot,ha beindul fel lesz szépen újítva az egész.
1500+1800.
Ha visszajön a csomag, mert nem veszed át, vagy mert ha rossz a cím, esetleg nem talál meg vele a kézbesítő, akkor akkor is ki kell fizetnem a posta árát, amikor visszahozza... Ez 2X1800Ft lenne. Buktam már el így 2X a dolgot, persze visszafizetni nem nagyon akarták, hiába volt pontatlan a cím... Szóval nem szeretek feladni utánvétesen, pláne, hogy ismernek a neten, sokan vesznek tőlem, miért vernék át bárkit is 1500Ft-al?! ... Na mind1, ha utánvétesen kell, éppen feladhatom úgyis, ne ezen múljon. De spórolhatnál is 650Ft-ot és még én is örülnék...
A postát a vevő állja. Utánvétesen nem szívesen adok fel teljesen ismeretlennek. Ha biztos átveszed és jó címet adsz meg akkor mehet. A posta ára 1800Ft utánvétesen. Belefér az árba majd bármi. Üdv
vagy komplet blokk karbi nélkül 40000