Beindult az MTX 50-esem az NSR ablakos dugóval. Még nem mentem vele, mert csak bedobtam a vázba, majd az megy festésre, csak kipróbálni. Könnyen indul, nagyon halk, jól veszi a gázt.
Eladó egy honda mtx motor blokk felúított főtengely és egy újra perselyezett nikaszlos henger prox túlméretes persely van benne 56.00 alapmérettel a blokk szét van szedve alkatrészenként elvihető minden meg van hozzá azért vált eladóvá mert felújítás alatt állt és a felújított vázat el lopták a garázsból akit érdekel valami írjon és az árról megegyezünk jah és elméletileg olasz blokk! itt az email címem adi.ladavfts@freemail.hu
Eladóvá vált az MTX 80-asom!igazából egyben van a moci,csak kipufogót kell rárakni,megaz elektronikát bekötni,mert újra szerettem volna kötni,de sajna nincs időm foglalkozni vele
de megvan a vezetékköteg is!új dugó van a blokkban,nemrég festettem le,krossz sárvédővel szerelve.veihetitek egyben,vagy darabokban,és még van egy pussz vázam is hozzá,meg egy-két apróság(blokkház,irányjelzők,lámpa,műszerfal,kipufogó,kapcsolá
si rajz,stb....).Ha bármi kérdés felmerül,hívj!
Tel.:20/4380435
Sziasztok!
A Homda MT5-ös kormánycsapágyába mennyi golyó kell?
Sajnos nagyon kevés volt benne.
Jelenleg 3/16 (kb4,75mm) a bentlévő golyók mérete.
A golyók mérete jó?
Sziasztok! Eladó egy honda mtx-r 125-ös blokk kompletten henger és karbi nélkül. Ár: 12 000 Ft. És még eladó egy honda mtx-r 125-ös motorkerékpár. Kopott a henger és néhány idom törött. Amúgy használható 50-es papírokkal. Elöl hátul tárcsa fékes. Ár: 45 000 Ft. Igény esetén küldök képet. Tel.: 06303748370 Email: lali252@mailbox.hu
Üdv. Honda MTX 125 Japán-hoz valaki nem tudna segite, hogy hol találok hátsó sárvédő idomot ami az ülés alól megy ki? Már kb 15 embert hívtam föl de senkinek nincs. Ha valaki tud segiteni megköszönném!
OK!