Ja es fizetni a legcelszerubb vagy creditcarddal, vagy pedig paypallal, amit creditcard hijan tudsz is csinalni neten.
(Matyi telleg kronikus felujitokomplexusban szenved ) Amugy meg mindenkinek boldog karacsony'pot kivanok!
Szia! En is a motocrossgianttol rendeltem, eleg jo aruk van, de sajna nem Magyarorszagra, hanem akkor eppen az usaba, de korrektek voltak. Szerintem megoldhato, ha nincs odairva az ellenkezoje, csak sok ido amig ideer.
Próbálkoztam rajta.Kiválasztttam egy terméket,és kérte a címet ahova küldjék.Egy rakás országot fölsorolt köztük volt magyarország is úgyhogy szerintem lehet rendelni a fizetés az nekem nem szokott menni az ilyen oldalakon.Nem értek hozzá.Szerintek kérd meg egy haverod aki profi angolbol.
Sziasztok!Van egy 2000-res évjáratu cr250-esem.Nem tudom mit állítanak az első teleszkóp alján és tetején lévő csavarok.Mennyi és milyen olaj való bele pontosan.Ha valaki tudja megköszönöm.Boldog Karácsonyt!
Nem tudja valaki hogy erről az oldalról hogy lehet Magyarországra behozatni cuccokat mert itt nagyon olcsó minden, ha ebben tudna valaki segíteni nagyon megköszönném!
Hali! Egy kis segítség kellene. Honda CRF 450-en ugye külön van a hajtómű-és a motorolaj. Az úgy jó ha mindkettőbe adott esetben full szintetikus 4ütemű versenyolaj van töltve, mert nekem azt mondták, hogy az úgy jó. Eddig csak 2ütemű crossom volt, annál meg a váltóba váltóolaj ment aztán kész.
köszi szépen már megoldódott a probléma,csak szar volt a tetején a menet és ezért nem tudtam összerakni de megsufniztam:D
a hajtóműolaj szintjelzője megtudjátok mondani hogy hol található?
(Matyi telleg kronikus felujitokomplexusban szenved )
Amugy meg mindenkinek boldog karacsony'pot kivanok!
http://www.motocrossgiant.com/
Én már szinte 1 éve azt használok és teljesen meg vagyok vele elégedve, tök jó olaj! Meg az eperillatú a benzinhez!
a hajtóműolaj szintjelzője megtudjátok mondani hogy hol található?
MYTH fasza a gépezet. Mindenkinek előre is Boldog Karácsonyt és motorozni 1000el.
Ha nincs kedvetek, amit kétlek szedjetek ilyet:
itt megkeresed a te motorodhoz tartozó robbantott rajzokat és fogod látni hogy mit hogyan kell.