Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló.
Srácok akkor ez a cre 250 valami kokány gép?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az olajat?! 1:40 minimum. én így szoktam
http://www.kepesmotor.hu/honda... Ezt érdemes megnézni, 1992 elötti HPP-s blokk egy 03-as CR250-ben,na meg régi kerekek...nem gyenge
persze hogy elektromos power
Tegnap randalíroztam a sufniban, találtam egy korrekt állapotú Honda CR 250 berúgókart, teljesen jó. 2002-2007-re való, ha valakinek kell, 15ezer és viheti. Az új a Hondánál 32ezer, bontóban is 15-20ezer, aki nem hiszi, járjon utána.
Oh kösz az infot.
Holnap fel is hívom...
még egyszer kösz!
Nah lépek aludni...holnap korán meló...
kérdezd meg a messzeföldön híres mesterszállási bontót, 92-től 2001-ig tök egyforma a főtengely, úgy rémlik.
www.krosszmotorok.hu
hát ott a gond h még mindíg nincs bontott főtengelyem.....
nem fogom megvenni az újat, ha egyszer itt van az új hajtókar tűgörgőstől, és ingyen megcsinálják a gépmunkát......
Ez is komplett, és gyári, de ahogy érzed. Hol a gond? Ess neki, és csere
55-ért van prox hajtókarostól......
De most újítattam fel az egészet, új dugó hajtókar csapágyak,minden,és a főtengely megadta magát azt mondták szerezzek egy bontottat többit megcsinálják gariba, mert nem vették észre h anyaghibás.....
2007-es?
azokban már elektromos power van?
70ezer vadi új.
Sziasztok!
Nem tud vki főtengelyt cr250-be?
Hajtókarom az van, az nem számít ha szar csak a főtengely kéne...
(a motor 99-es évj.)
Válaszotokat előre is köszi
Köszi a tanácsot... Azt hiszem kiprobálom!
Jobbról balra nem is jó? Ez érdekes....
Fakanállal,balról jobbra
Helló lenne egy kérdésem! Milyen keverési arányban keverjem a benzint Cr 125 94-es évjárat! Köszi a választ üdv.
Ezen sírva fakadtam!
Köszi srácok a segitséget, erre gondoltam!
most kaptam egy motoros barátomtól a hírt. kérlek ha tudtok, segítsetek!

Segitség! Ellopták!

2010.05.30-án hajnal 2 és 5 óra között elloptak:
Egy Honda CRF 250 2007-es évjáratú crossmotort. alvázszám:( JH2ME10A47M301060)
Egy egyedi építésű kis pit bike-ot. (rengeteg ismertetőjel, egyedi építésű váz, félkarú hátsó villa, csak egy van belöle a világon.
(más számára értéktelen, hiszen én épitettem, én 3 és félév munkám volt vele, más számára ez becstelen és hasztalan)
Makita 38ccm fűkaszát
2db Bosch akkumlátoros fúrógépet.
Aki tud legyen szives segitsen! (és küldje tovább motoros ismerösnek,barátoknak)
AZ ÖSZES ELTULAJDONÍTOTT HOLMIT VISSZAVÁSÁROLOK REÁLIS ÉRTÉKBEN, FELJELENTÉST PERSZE NEM TESZEK!
NYOMRAVEZETŐI JUTALOM!

Köszönettel:
Ádám Mihály
30-9352-030
30-513-5262

Hali! Srácok régen valaki belinkelt ide egy olyan oldalt, ahol egy koma videón bemutatja egy foditott villa szimering cseréjét valamint volt ott még kormánycsapágy cseréről is fent videó meg hasonló nyalánkságok! Ujra raktam a gépet és elveszett a kedvencekből, ha valaki be tudná ide linkelni ismét az nagyon farnkó lenne, megköszönném!
Üdv mindenkinek!

Eladó

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr-3890264
sziasztok.........sajnos eltorott a berugokarom :( ha van valakinek elado akkor szoljon.....ujan mennyi korul lehet? koszi