Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hey Repsiii!De jo hogy beirtal ide egye-fene megengedjuk hogy kawas letedre irogassal!:)Holnap viszem el a boromet tisztitoba...hmmm mar nagyon varom a tavaszt!
hi Val! mi a szitu? régláttalak!
Fesztival, bocs inkabb kiallitas
Lesz elvileg nem?!ti mit tudtok rola?
Jaja en is lattam ujvarosban egy ket motorost...basszus meg sos a palya...
Még egyezkednem kell a sámánommal ,hogy melyik napra tervezte a halálomat,idáig nem jött be neki egyszer sem
Le fogom cserélni

Már erősen javul az idő,hamarosan lehet gurulni,bár már van 1-2 örült mohikán aki a sós trutymós hideg aszfalton, leszabig tekeri a gixxert
Milyen halál? Milyen fesztivál? És kik vagyunk mi?
Nah mi van?Halal van megint?hol vagytok?
Jottok motor fesztivalra?Ha igen melyik nap?
Uram,nagyon szépen köszönöm
Valaha ilyen lehetett gyári állapotában:
http://www.oldtimerpark.hu/sea...
Haller!

Valszeg egy átalakított Buick Eight. Itt legalább is ezt írják: http://indafoto.hu/mufracsek/i...

Üdv:
Miko
Ki tud segíteni,hogy ez milyen márkájú autó csoda?
Jelenleg nem nagyon, mert full téliesítve van, ráadásul több motorral együtt van leláncolva, letakarva, hozzá se férek...
Szia kérdeznék tőled nálad az RR en a tágulási tartályon a túlfolyó kis fekete cső hogy van elhelyezve nem tudnád nekem lefozózni?
az nem fasza,mert akkor lehet megint besóznak mindent
Szombatra meg hózáporokat!
holnapra már ígérnek némi esőt
Én tuti megvárom a nagy tavaszi esőket, hogy ezt a több millió tona sót lemossák az utakról. Csúszik, mint a franc, szárazon és nedvesen egyaránt...
a tavasz már ráfordult a célegyenesre,még 2-3 hét és lehet gurulgatni,remélem.
Én tavaly július 20 óta mindössze 40 km motoroztam,ha van elvonási tünet akkor nálam az már igencsak jelentkezett volna,de nem,lehet bennem van a hiba,nem vagyok függő ( a faszt nem ,csak jól titkolom )
Igen elegge ugy nez ki...Annak ellenere hogy motoroztam picit...ugy latszik nem eleg...
Ezek már elvonási tünetek:
Bad!Mindig nem lehet aludni?!Ide hogy vagy kepes irni akkor
Tegnap azt almodtam hogy kiallok a garazsbol a Beautyvel es szikrazo napsutes van kinn.Ekkor megszolalt az ebresztő órám...és rájöttem hogy nem a motor hanem az agyon ülök...
FG nincs elfekvőben neked egy első lámpád ami sérült törött?
Szaiztok motoros társaim! Ma beinditottam a vasat és nem birtam ellenálni neki ugyhogy mentem vele pár kört itt a városba! Isteni volt! Várom már a jó időt és a motoros találkozookat és remélem titeket is megismerhetlek személyesen! Széles utat kék eget!
Én speciel mindig alszom...
Hogy ti milyen lustik vagytok fiuk?!mi lesz motoros idoben akkor is el fogtok aludni mindig?bocs nem megyunk turazni bealudtunk...
elaludtunk
én is ,meg a haver is,akivel mentem volna
a végére meg nem akartunk már odaérni.

az ökörnyál mindenre jó,tudtad?