Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hímek már csak ilyenek... csak a szájuk nagy, de amúgy lusták, mint a dög persze Zsozsek kivétel
Az eddigi szélcsend után csak kamilláznak, h ennyi nő van a Klubban
Én imádlak is benneteket és akkor gondoljatok bele, hogy a pasik mennyire fognak
Zsozsek exCBRes, de ha gáz van elviszem, a hátsó ülésen
Te Macska ! ilyen lesz a mulatság is. ha mi ott leszünk mindenki eltűnik
oksi! még addig úgy is csörrentek!
bocs az off-ért
hmmm.... jah! van benne vmi
18h-kor a csokizónál
a megtűrnek kevés ! annál több kell
Babóca! holnap akkor hogye lesz? én már naon ráizgultam
elvileg engem is hívtak és nekem is pont az volt az első mondatom: vajon megtűrnek ott engem
... Zsozsek is csak szegről-végről tartozik ide
nem diszkriminatív a túra sztem ha meg vki ezért beszól...az igencsak korlátolt...
Pirosszka
kakukktojás vok
SM-SM CBR Klub REGÉC április 09-11
Akkor most a szóbeli jelentkezéseket itt írásbelire lehet váltani :
Szállásköltség NINCS csak az ital és étel költséget fogjuk felosztani.

1. Hat jóbarát + Cala
2. dzsordzsó
3. CBRozsdi?
4. hondalaci600?
5. RRcat
6. Zsozsek
7. Valentina-Andi? 10-11
8. Hojtjej - Imola
9.
10.
11.
12.
13.
Idegenvezetést nem vállalok! ...a népviselet meg Szőlősi Pepe műfaja, ha már betyár! ....ja és nyomatta 900RR-rel is!
Érted bemegyünk Mezőkövesdre is Legalább megnézzük a Tájházat is, ami előtt te vársz majd minket népviseletben
Merre mentek? Valahol be tudok szerintem vegyülni. ....pl Mezőkövesd.
minek az embernek ellenség?
há gyere felénk,oszt maj megyünk együtt
Mondjuk hozzánk Szép lesz annyi CBR együtt ( na meg Zsozsó )Péntek délutánra érünk fel..szal még melóba is el tudsz menni és este mehet a buliiii Van még egy Axe nevű leányzó, mindjárt megkérdezem neked..
Jó látni, hogy gyülekezünk! ....Békés megyéből csak én leszek , hosszú lesz az út egyedül. Valamelyik társulathoz majd hozzácsapódom!
hejj de mennénk mi is a bátyámmal, de ő amcsiba van én meg dánba :-( Nyáron nem lesz valami gurulás július környékén? Mi szeretnénk egy kicsit az alpokban kacskaringózni.

Üdv:
Miko
Ja, van szauna, tehát a fiúk hozzanak úszógatyát, a lányoknak ez szigorúan tiltott. Mármint a fürdőruha viselése a szaunában...
SM-SM CBR Klub REGÉC április 09-11
Akkor most a szóbeli jelentkezéseket itt írásbelire lehet váltani :
Szállásköltség NINCS csak az ital és étel költséget fogjuk felosztani.

1. Hat jóbarát + Cala
2. dzsordzsó
3. CBRozsdi?
4. hondalaci600?
5. RRcat
6. Zsozsek
7. Valentina-Andi? 10-11
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Van ízlése, bár nőben nagyon nem egyezünk, nekem az ő ideáljai nem jönnek be, főleg seggméretben...