Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze ha van időm bemutatni hehe:)
Nalunk ugye nem tiltjak a matricas plexiket?remelem...en a rejtozkodo techinkat folytatom
Lesz.
Pesti forgalom jó az van legalább valami izgalom is a dologban nem lehet elfáradni pl mikor bemutatsz az autósnak ott tuti nem macskásodik el a középső ujjad
ugy látom nem egy dologról beszéltünk...
Én a veszélyesség fokozataira gondoltam... hidegbe lemmeni semmi a pesti forgalomhoz képest...
Imádom
Vótááá Újvárosba és nem is szóltál
szep.
mibe faj egy masszazs szauna stb?
Szia Zoli!

Mi a helyzet a MERSZ estekkel? Ugye lesznek?
fényeztetni nem akarok
fényeztetni akarsz?
akkor majd lefotózlak jó
stét
erős hét áll mögöttem,de tegnap a jól megérdemelt jutalmamképp egy egyórás masszázst kaptam
utána pár óra termál és kicsit mintha jobban vónék...
javaslom nektek is kipróbálni a dunaújvárosi Aquatist(vagy hogy híjják )
Jeje
Az mar reg kinn van sajna...
Tavasszal kikerül a sarokba a 18 as karika?
Szivesen
Bar ez semmi ahhoz kepest ami majd lesz tavasztol
Ancsy mester?
Mindegy mar nem tudunk rajta valtoztatni
Viszont akkor most mehetnenk valahova...csak kerdes hova?
es hogy a tobbiek is akarnak e jonni?
Hát akkor ha ilyen veszélyeknek tetted ki magadat ebben a hidegben és a testi épségedet kockáztattad ezúton is köszönnyük a képet
na baccus mit tehettem a múltkor is? otthagytak a többiek, mert persze mildenkinek pont akkor volt esti progija én meg már berendezkedtemm iccakázni... maga meg nem hívott fel! ha azt tom h jöttél volna tekeregni, eszem ágában sem lett volna már 9-kor ágybabújni, mint a jókislányok...
hehe persze hogy megyek, elotte meg manikuroztetek is am hogy csini legyek
de aztan nem lelepni 8 kor...mint a multkor...
Laciiiii!ez csak a ti turelmetlensegetekert keszult!mert fotot akartatok, es a teli hidegben kepes voltam lemenni es fotot keszitettni magamrol meg az aksi sem volt benne a motorba....
Általában igen akárcsak te
na, úgy látom elemedben vagy
huuuuuuu....... már kezdtem félni h el leszek zavarva... még a végén zavarba jövök jah! tavaszt ide de gyorsan, mert teljesen megpusztulok a végén ha nem láthatom a cangám...
bulájra jüsszmüssz? nemet azt tod h nem mond6cc!
Hello látom az új képet a sztenderen való motorozás prímet viszed de hol a buko?
Na mizu Pepsi akarom mondani Repsi