Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudok túl jól franciául , de azt énekli a furcsahajú kislány , hogy Ő egy kurva ? ? ?
üvegezés?
3,5 nő minden pasira a többiek enyhén spiccesen UNOznak... végem van tőlük...
nekem való arány...
meg Alexnek
Még mindig azon kuncogok, ahogy BigBulin nem értetted a csajok direkt közeledését - én meg romboltam az esélyeid
Nagy a szád... tündérkirályfi

Alex...sajnos nincs amcsipopsijú... A nagy mellhez is még dörzsölgetniük kell a cickókat, ahogy azt én is tettem a fenekemmel, h megnőjjön - de páré jó...és 7 csajra 2 pasi jut..egy francia meg egy magyar
És ez a praty kedvenc száma ..
French party 2009
Nehogy "franciazzon" tole
kocce
Nah mentem...tovabbi szep estet mindenkinek...Cat csak ovatosan a francia borokkal
movilon?
Becsben...de skype vagy a movilon elersz....
hello Alex
Mao.-n vagy?
vagy PussyCat Boobsra
holnap szerzek képet,megmutatom és beárazom
FG a fo piktografus megfesti neked GERMANY-ra
Na látod... az a sisak akkor ott baromira bejött, a te fejeden De aztán arra gondoltam, h én nem lennék hiteles az amcsi zászló alatt...
Milyen a Noi szekcio? Gyors, tenyfeltaro, egzakt valaszt kerek ..
A sisak temahoz: A H-Ringen nyaron meg azt mondtad hogy olyan sisak kell mint az enyem.. rajtad sem egyszeru eligazodni... aaaaah NOOOOK.
Bojkottált az email címed...tudja, h veszélyes vagyok Amúgy a banda fele amcsi , a másik francia és vagyunk még mi magyar lányok ellettél volna itt velünk kedvenc világpolgárom

na most olvasom mi van itt....

mindenki olyan cucot vesz amit szeretne,
és akkor motorozik,
amikor, olyan időben amiben szeretne
téma lezárva!
én pl: shoei sisakot sose hordanék...
Mennyie?
Lecserélem az általános vitaminjaim... vagy a testápolóm
A cimet most kuldtem at masodszor mert a neked kuldott mailek valamiert visszajottek .. Remelem most atment..lehet hogy en gepeltem el a mail cimedet.

Nezd meg a mailbox-od....
Te cicázol engem ? - kár, h nem jöttél...bár megértem, h sok elintéznivaló "ügyed" van
Majd hívjál fel, ha Magyaro.-n vagy
és?
az baj?
telhetetlen