év elején a Superzoneban mindig féláron mérik a ruhákat
a Shoei nem érdekel?
kapsz egy olyan fényezést rá amilyet kitalálsz
ajándékba. na?
a Te testeden én sem spórolnék
Mióta találkoztunk a 200e-s ruhára spórolok, ami végre az én speckó "mellméretemhez" illik csak hát valaki azóta is "küldi" a címet...
Nekem ez a sisak tetszett, baromira ( AGV Grifo) nő vagyok nem kell logikát keresni...ha valamit szépnek találjuk, akarjuk és pont...és gondoltam 90 e-ért azért nem lehet xar sisakot kapi, hát tévedtem... - KÖSZÖNÖM a felvilágosítást...bár érveket keveset olvastam, de köszönöm!
ember vagyok...tehát ez is jellemző rám, h tévedek..
Nem a testemen próbálok spórolni, de én még csak most kezdem az ÉLETEM...( hivatalos munka) és nem keresek olyan jól, mint akik már évek óta dolgoznak, mégis fenntartok egy elég jó életet...pl. egyetemista voltam mikor lett motorom és mindent megkap...a többi meg jön részletekben - anno volt sisakom, jó kabátom, bukóm, kesztyűm, csizmám...és úgy gondoltam, h majd veszek mindent szépen magamnak...- közben azért a motort is szervizeltem, tankoltam ..."éltem"...és ez nem két fillér ti is tudjátok...
Szal lehet itt osztani az észt nektek, akiknek már van egy fajta exzisztenciátok, de én csak 2 hónapja dolgozom igazán...addig csak akkor dolgoztam, ha kedvem volt hozzá... és így is elég jól éltem...de sajnos ennek már vége...
Szal most itt tartunk és ebből akarom kihaozni a legjobbat...mert hiába jó valami, ami nem tetszik!
Uh...most jól megaszontam...de remélem értitek...ha meg nem igyatok egy kis délfrancia bort...
Soha sem ertettem, - es ez nem RR.nek szol valaki megvesz egy tobb millios motorkerekpart es a sisakon csizman pedig kemenyen probal sporolni, ezek adott esetben komoly serulesektol ovhatjak meg a motorost.
Most ettem osztrigát...jelenleg a sajtok és boroknál tartunk és pezsgővel nyitottunk... kész vagyok...Nikkifuriétől hallgatjuk a Thé a la menthe-t ( Oceans twelve).
Tudom, h beszéltük, de ettől vok nő...h sosem hallgatok férfira
Gyertek ide és bulizzunk végre...
De jót se...
Kérdezd meg kobakkát az AGV-jéről...
De az tény, hogy AGV-ből csupán a top kupak ami jó.
De neked hiába beszél az ember fia, sosem fogadod el, amit más mond, tavaly ezt vagy 3-4x átbeszéltem veled msn-en, nemde? Mint ahogy a ruhakérdést is...
Minig is lesznek jobbnál jobb márkák és tipusok , és vannak is , de sajnos a pénztárca is határt szab a képzeletnek . Próbál az ember okos lenni a lehetőségeihez képest. ...éveken át motoroztam segédmotorral sisak nélkül és itt vagyok! Mindenki a saját egészségére vigyázz, mert ránk senki , én így indulok el mindig motorvulni! ...itt nem csak az autósokra, hanem minden közlekedőre gondolok! Ez saját vélemény és a változás jogát fenntartom!
uhh...kikészít a bor...csodálom, h még tudok írni...