Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen sorszam? hogyan?

Szoval "Catprotektes" vagyok, kösziii Lányok tartsunk össze.
Csodás monológ volt...Hamlet
Amúgy csak úgy "moci" témán kívül, azééé örülünk ám hogy erre kószálsz Valentina.
Ha nem tudod, hogy fiú vagy-e vagy lány, azt sorszámosztás után hidd el a fórumlakók hamar kiderítik. A moci szót meg lehet ám használni, csak mi pasik nem szoktuk ahogy nem üdcsit iszunk, és nem kajcsit eszünk. Egyébként meg felőlem mindenki úgy mondja ahogy akarja, a lényeg az amikor a nyeregbe ülsz, és rohan a ménes. Legyen az motorvulás, mocizás vagy bármi néven.
Nyugi Cat.
Most majdnem azt irtam "cuki a tarsasag" de ebbe is belekotnenek...
Szoval még jol vagyok, élvezem a vérszívást majd ha egy jo par heéig nem irok akkor tortent valami...
Te FG, a linken a kiszerelésből mit ajánlasz egy nős pasinak hazai vizekre?

A 3 darabosat (péntek-szombat-vasárnap) vagy az otthonit, a 12-es csomagot (január-február....)?
Cala!latom benne vagyunk a temaban rendesen.

Szoval ha egy lany szajabol hangzik a moci az nem lehet buzis, mert egy lany nem lehet buzi soha sztem.tehat marad a leszbi...juuuj kicsit osszezavarodtam mar...a vegen azt sem fogom tudni hogy fiu vagyok e vagy lany.

Ok a forumon SOHA nem fogom a MOCI szot ezentul hasznalni...
Így van mester
Kant megirigyelné magvas gondolataid vagy inna veled egy kupicával...
A zsákbamacskások sorsát intézi FG...
De Valentina "Catprotectes"
Motorvulni kő, az a menő.

Nagy csoda nincs, csak őszinték vagyunk. Meg pasik. Meg motorosok. Itt aki zsákbamacskát árul, az hamar kikopik.
Na azért van ami rosszabb
motorkázás
mocikázás

Valentina jó társaságba keveredett... látom mindent megtesztek, h megkedveltessétek magatokat
A "moci" ra itt többen harapnak (és nem teljesen ok nélkül) de a te esetedben ha leszbis, akkor elfogadjuk/megszavazzuk. A leszbis részre viszont nyakam rá, hogy több érdeklődő is lenne...

Nem szabad nekem hétköznap pálinkát inni...
oooh köszi
Moci szo buzis? hmm az en esetemben leszbis lenne akkor...nah mindegy...akkor nincsen uzlet...
nekem csak ilyen van készleten
de ez nem használt

a moci szó buzis!
Mi a baj a "moci" szoval?huh.
Motor, motorbike, motocicleta....
Oki koszi a linket megnezem.azt hittem neked van keszleten.
moci...
semmi baj a használt gumival
ha új kell,akkor meg www.motor-gumik.hu
vagy motorkerekpargumik.hu

de hidd el,kurva sok pénz feleslegesen...
Hey!

Bocsiii de nem reg vettem meg a mocim es meg nincsen kozos kepunk!
Azert kell uj mert 1. szerelom is azt mondta. 2. ki tudja milyen a hasznalt gumi?!...stb.

Szoval mi az ajanlatod?csak hasznalt?
szal mire kell gumi?
Baracsi vagyok nem Barcsi:)Ujvaroshoz kozel sajna nincsenek jo kis szerpentinek arra felenk...
akkor ez mi?
kinek gyártották?
Olyat majd a Kovács Margit csinál neked agyagból..mert, h a Jóisten nem teremtett az is biztos
75 G
én azt akarom látni...
Olyan C kosaras méretű kacsaúsztatót?
kettőt...
amolyan kacsaúsztató félét...
Miből gondolod? Hiányolsz egy bizonyos lenyomatot?
Majd azért vedd fel...