Szebúúsztok!
Üdv Vali, jó a moci és lassan, de biztosan lesz gumi is! ....ettől FG biztosan dühöng , de majd megbékítem a Cica álltal kreált SM-SM-SM Klub túrán!
Cala, zsindelyes?
Na bővült még egy szóval a tavaszi túránk elnevezése...eddig csak SportMotor - SzadóMazó - CBR Klub túra volt...most már SM-SM-SorszáM ( ismét egy SM) CBR Klub túra lett... Mi jöhet még ma este?
aham. hááát nagyon vagány, erotikus, kalandozó egy ötlet
Sztem talán én is fel tudom fedezni a dolgokat itt lenn
Bar ez egy érdekes téma...itt van olyan aki nőnek adja ki magát és mégis fiú...hmmm bármi lehetséges...
Sorszám: baromi eccerű móka, kijelented itt a fórumon, hogy nem tudod pontosan mi is lakik a bugyidban. És sorszámot kell osztani az önkéntes felderítő seregnek azonnal...
Ők az enyémek
Ti csak ebbe a klubba tartoztok vagy még van valami más "motoros klubotok" is?
megbékélteted FG-t?hogyan? sorszámot adsz te is neki? Fiuk is adhatnak sorszamot?nah hááát...
Üdv Vali, jó a moci és lassan, de biztosan lesz gumi is! ....ettől FG biztosan dühöng , de majd megbékítem a Cica álltal kreált SM-SM-SM Klub túrán!
Cala, zsindelyes?
Ha valakinek identitászavara van, akkor annak megvan az oka is, és lehet kezeltetni....
Sok éves munkám van ebben profilban
Sztem talán én is fel tudom fedezni a dolgokat itt lenn
Bar ez egy érdekes téma...itt van olyan aki nőnek adja ki magát és mégis fiú...hmmm bármi lehetséges...
Fantasztikusak ezek az új terminológiák és definícióik
pl.: sorszám...
Bár a virtuális dolgokat nem nagyon csípem de remélem tudunk majd gurulni együtt motorosok!