Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az kéne még...h máshova tartozzanak
Ők az enyémek
Yo arcokhoz nem nehéz beilleszkedni.
Ti csak ebbe a klubba tartoztok vagy még van valami más "motoros klubotok" is?
Látom hamar beilleszkedtél! ..ezt csípem!
Lesz gumi?de jóóó.Motorgumirol beszelsz ugye?
megbékélteted FG-t?hogyan? sorszámot adsz te is neki? Fiuk is adhatnak sorszamot?nah hááát...
Nem passz, tény. Motorosok vagyunk de pasik, ebből következik néhány dolog azonnal ám.
Aham. Telitalálat. Jófajta.
Szebúúsztok!
Üdv Vali, jó a moci és lassan, de biztosan lesz gumi is! ....ettől FG biztosan dühöng , de majd megbékítem a Cica álltal kreált SM-SM-SM Klub túrán!
Cala, zsindelyes?
Oh ez jo passz volt gratulalok
Kedves, ezt én honnan tudjam? Ez nem az én dolgom, nem énértem akarnának a motoros pasik sorban ácsingózni.
Még öt feles után én már nem írkálok semmit se, öregember nem gyorsvonat....
Jeje...oki legkozelebb csak egyy kerdes lesz...hihi nagyon keson a jon a valasz.most szerintem megiszik vagy 5 felest hogy porogjenek a kerekek...
Hogy vagány, erotikus vagy kalandozó -e, az nem az én dolgom. Ebben a témában a csajok jobban otthon vannak.

Ha valakinek identitászavara van, akkor annak megvan az oka is, és lehet kezeltetni....
Ne zavard őket össze ennyi kérdéssel... Tudóóóód férfiak...
Ne buktass már le...
Sok éves munkám van ebben profilban
Aham szóval osztogassak sorszámokat...1. a legjobb és igy tovább?vagy van egy korlátozott szám?Motorok számitanak vagy csak a tulaj?
Na bővült még egy szóval a tavaszi túránk elnevezése...eddig csak SportMotor - SzadóMazó - CBR Klub túra volt...most már SM-SM-SorszáM ( ismét egy SM) CBR Klub túra lett... Mi jöhet még ma este?
És még csak két feles....
aham. hááát nagyon vagány, erotikus, kalandozó egy ötlet
Sztem talán én is fel tudom fedezni a dolgokat itt lenn
Bar ez egy érdekes téma...itt van olyan aki nőnek adja ki magát és mégis fiú...hmmm bármi lehetséges...
Cala ez már a szexuálfilozófia legfelső foka, amit ma este te itt előadsz
Fantasztikusak ezek az új terminológiák és definícióik
pl.: sorszám...
A virtuális, az ilyenkor télen muszáj. Szeretettel várunk a tavaszi évadnyitón, ahol élőben is tudsz majd sorszámokat osztogatni....
Sorszám: baromi eccerű móka, kijelented itt a fórumon, hogy nem tudod pontosan mi is lakik a bugyidban. És sorszámot kell osztani az önkéntes felderítő seregnek azonnal...
hehe köcce
Bár a virtuális dolgokat nem nagyon csípem de remélem tudunk majd gurulni együtt motorosok!
Ezt akartam én is mondani, h azért tuti örültök neki