Hello!
Szerintem túl sok tanácsot nem lehet neked adni, mert ismered te a dörgést.
Én esetleg annyit mondanék, hogy a 929-954 kormánystabilizátor nélkül képes elég kellemetlen meglepetéseket okozni.
Lehet,hogy kevesebb nyugtatót kapott a kicsike Ahogy mondod FG barátom,nekem ettől erősebb motorra nincs is szükségem,de szebbre se! Szerelmes is vagyok belé nagyon
davide02!Hát ha HONDA van ráírva akkor motorikusan nem sok gondja lehet! Amugy a szokásos, esetleges sérülési nyomomokat keress rajta,váltót próbáld ki nem-e dobja ki a sebességeket!Próbáld ki nagyobb tempónál nem e húz a kormány esetleg!Szerintem jól döntöttél hogy a 954-et választottad Sok sikert és balesetmentes km-t hozzá!RRcicusnak meg
sziasztok! nem az első vasamat veszem de 954 rr el kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata tanácsa amire figyelni kéne az általános dolgokon kivűl? köszi
Láttam a fényképet a motorról, szépen helyrehoztad!
Az adatlapon lévő képnél, azt a széttaposott Dreher- es dobozt elrakhattad volna onnan. Megszomjaztál motorolás közben mi?
Motorra most nem ülhetünk mert szar az idő,
de a fejünkben mindig ott van Ő.
Napról-napra várjuk a tavaszt,
és reméljük hogy a tél nem hoz sok havat.....
Ne aggódj...mivel most eléggé uborka szezon van és mivel a Hondákat sem lehet állandóan szerelni és erről tanácsot kérni fórumon, na meg ez ugye egy "baráti" társaság is, ezért nyugodtan...legalább jobban megismerünk.
Amúgy srácok köszönöm az együttérzést! Jól esett!
Szombaton viszem a motoros BIG BULIRA az RPG-t, h ALEX és BadZoli is aláírhassa... azt a szép ajándékot, amit tőletek kaptam
Én is őszintén sajnálom a történteket!
Egy ekkora macsek még nem csavarog el olyan messze, tehát biztos közvetlen a közeletekben lehet az a szemét, beteg ember. Kilétét megtalálni szerintem sajnos kész lehetetlenség.
Az első képhez csak annyit, hogy a leglehetetlenebb helyeken és helyzetekben tudnak lustálkodni.
A méreg ellen nem nagyon segít az injekció , de egy próbát megér. A hugom is macskaőrült, ott is felüti időnként a fejét a mérgezősdi. Fater tejkúrát szokott alkalmazni, ha nem iszik, akkor is erölteti nekik, sokszor bejött. Sajnálom 'Garfield'-ot.
Anyóséknál jelenleg 9 db macska van,ebből 7 kijár az utcába.(a 2 sziáminak kijárási tilalom van)
Régebben abban az utcában is valaki sportot űzőt a méreg kihelyezésből,így nekünk is több cicát kellett végig néznünk ahogy szenvedve távozik.....
Én hangot adtam a véleményemnek és pillanatok elterjedt a hír(iszonyat egy pletykás nép vagyunk) az utcában,sok jóra ne számítson az ha megfogom.........
Azóta nem pusztult el egy cica sem náluk az elmúlt pár évben.
Én kutyapárti vagyok,a macskákkal csak elvagyok,de minden fajta állatkínzást zéró szinten tolerálok.
Már nem nagyon lehet a karomban az a kis dög... Tegnap visítva, görcsök között a kezemben ölte meg a méreg és az állatorvos se tudott vele semmit kezdeni- csak adott vmi kamu injekciókat
Mikor tegnap nézegettem, hogy mi lenne az ellenszer olyan oldalakra akadtam, ahol szisztematikusan leírják és tárgyalják fórumon, hogyan kell megmérgezni kutyákat macskákat. És azon örömködtek, hogy az a legperverzebb, mikor a megölt állat gazdáját behívod magadhoz egy teára és együttérzést tanúsítasz...
Undorító...beteg világ..
Őt ölték meg( a tesója meg fájdalmas sirámokkal keresi egész nap)...:
Szerintem túl sok tanácsot nem lehet neked adni, mert ismered te a dörgést.
Én esetleg annyit mondanék, hogy a 929-954 kormánystabilizátor nélkül képes elég kellemetlen meglepetéseket okozni.