Új vagyok még a regisztráltak táborában, biztos volt már téma de a segítségetek kellene pályaidom ügyben.
Valami olyasmit szeretnék ami lehetőleg ugyanolyan mint a gyári idom (rendesen lámpával meg minden). Egy 2007-es 600f-ről lenne szó.
Ha valaki tudna nekem segíteni ez ügyben azt megköszönném.
megpróbáltam elsütni odaát,de nem olyan megértőek
kérdezték(nem tőlem ) melyik legyen,GSR 600,vagy GSXF500,vagy mi.
mondtam,cbr 600
na erre volt aki felkapta a fejét link
Van egy eladó CBR 600RR (nem az enyém). Bővebb infókat csak később tudok írni. Piros-fekete az tuti :) Ha vki ismer vkit akit esetleg érdekelne, irjon :)
No! A gynegébbek kedvéért azért kell a krokodilemelő, mert szegény krokodil nagyon a föld közelében él, vagyis nagyon alacsony. Így nem tudja lefejelni a zsiráfot, mikor beszól neki. Ekkor kell őt megemelni. De ez csak az egyik probéma, hiszen nem elég, hogy nagyon alacsony, de pici a szabadmagassága így minden kanyarban leér a hasa, valamint nem tud átmászni a küszöbön sem. Ezért, ha ki akarna menni az udvarra (mert a zsiráf meg magas és nem fér be a lakásba), hogy lefejelje a zsiráfot, duplán is kell neki egy emelő. Vagyis 4ezerért duplán megéri beszerezni.
Csak azt nem értem miért engem kóstolgatsz , nem én szoktam krokodilemelővel (ami krokodil emelésére van rendszeresítve) motort emelgetni, nekem van motoremelőm. Majd ha motoremelővel emelgetem a zsiráfot (hogy szegényt ne tudja lefejelni a krokodil a krokodilemelőről), vagy isten ne adja a krokodilt (amihez van hozzávaló emelőm is ), akkor jogos...
És köszi a gyors segítséget!
tőccs egy adatlapot,sokat javít a hozzáálásokon
a pályamotorozás topikban szerintem karsai tomit ha megkérdezed,tuti csípőből mondja
soxerencsét
Új vagyok még a regisztráltak táborában, biztos volt már téma de a segítségetek kellene pályaidom ügyben.
Valami olyasmit szeretnék ami lehetőleg ugyanolyan mint a gyári idom (rendesen lámpával meg minden). Egy 2007-es 600f-ről lenne szó.
Ha valaki tudna nekem segíteni ez ügyben azt megköszönném.
Na lépek aludni! Jóéjt!
kérdezték(nem tőlem ) melyik legyen,GSR 600,vagy GSXF500,vagy mi.
mondtam,cbr 600
na erre volt aki felkapta a fejét link
Mesibabának ajánlgattam ma a gsr topikben
kicsit idegesek lettek
Van egy eladó CBR 600RR (nem az enyém). Bővebb infókat csak később tudok írni. Piros-fekete az tuti :) Ha vki ismer vkit akit esetleg érdekelne, irjon :)
Csak azt nem értem miért engem kóstolgatsz , nem én szoktam krokodilemelővel (ami krokodil emelésére van rendszeresítve) motort emelgetni, nekem van motoremelőm. Majd ha motoremelővel emelgetem a zsiráfot (hogy szegényt ne tudja lefejelni a krokodil a krokodilemelőről), vagy isten ne adja a krokodilt (amihez van hozzávaló emelőm is ), akkor jogos...
De ti tudjátok...
kereket is úgy vesszük ki
semmi baj eddig nem volt