Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem lehet, hogy érdekelne, de ahhoz kéne még 1-2 info. Pl. :évjérat, állapot, ár, hol van, meg ilyesmi, ha tudsz írni később akkor megköszönném.
Reggelt!
aztán gyere vissza sűrűn
jó reggelt mindenkinek!
Meglesz!

És köszi a gyors segítséget!
szia
tőccs egy adatlapot,sokat javít a hozzáálásokon
a pályamotorozás topikban szerintem karsai tomit ha megkérdezed,tuti csípőből mondja
soxerencsét
Sziasztok!

Új vagyok még a regisztráltak táborában, biztos volt már téma de a segítségetek kellene pályaidom ügyben.
Valami olyasmit szeretnék ami lehetőleg ugyanolyan mint a gyári idom (rendesen lámpával meg minden). Egy 2007-es 600f-ről lenne szó.
Ha valaki tudna nekem segíteni ez ügyben azt megköszönném.
jó éjt!
Nemtudják hogy mi a jó...

Na lépek aludni! Jóéjt!
megpróbáltam elsütni odaát,de nem olyan megértőek
kérdezték(nem tőlem ) melyik legyen,GSR 600,vagy GSXF500,vagy mi.
mondtam,cbr 600
na erre volt aki felkapta a fejét link
Szia!

szia százfogú!

Mesibabának ajánlgattam ma a gsr topikben
kicsit idegesek lettek
Sziasztok!

Van egy eladó CBR 600RR (nem az enyém). Bővebb infókat csak később tudok írni. Piros-fekete az tuti :) Ha vki ismer vkit akit esetleg érdekelne, irjon :)
..dehogy kóstolgatlak, ennyire már ismerhetnél.. ..egyébként meg ezért a válaszért megérte, nem?
No! A gynegébbek kedvéért azért kell a krokodilemelő, mert szegény krokodil nagyon a föld közelében él, vagyis nagyon alacsony. Így nem tudja lefejelni a zsiráfot, mikor beszól neki. Ekkor kell őt megemelni. De ez csak az egyik probéma, hiszen nem elég, hogy nagyon alacsony, de pici a szabadmagassága így minden kanyarban leér a hasa, valamint nem tud átmászni a küszöbön sem. Ezért, ha ki akarna menni az udvarra (mert a zsiráf meg magas és nem fér be a lakásba), hogy lefejelje a zsiráfot, duplán is kell neki egy emelő. Vagyis 4ezerért duplán megéri beszerezni.

Csak azt nem értem miért engem kóstolgatsz , nem én szoktam krokodilemelővel (ami krokodil emelésére van rendszeresítve) motort emelgetni, nekem van motoremelőm. Majd ha motoremelővel emelgetem a zsiráfot (hogy szegényt ne tudja lefejelni a krokodil a krokodilemelőről), vagy isten ne adja a krokodilt (amihez van hozzávaló emelőm is ), akkor jogos...
nem értem, mé' akarsz egy krokodilt emelgetni.. ..még kb. 4 ezerért se.. ..de te tudod..
Szép napot!
Ha jól emléxem, a madaras tecsóban vettem krokodilemelőt kb 4ezerért.
De ti tudjátok...
nem tudom
jaaaaaaaa az is van egy 20as mi? :D:D:D
persze egy krokodil emelő is pénzbe kerül
én már sokszor
kereket is úgy vesszük ki
semmi baj eddig nem volt
Igaz, én se szivesen kockáztatnék.. csak van aki itt erösködik mellettem, hogy na na csináljuk mááá
Hát inkább nem. Ráadásul a krokodilemelőről igen könnyen lebillenhet. De nehogymár egy 2.5 millás motornál a 20-22ezres emelőpár okozzon problémát!
Szóval akkor ott már birná a kipu? Próbálta valaki?