Van egy olyan fura nevű szerkezet, hogy első emelő!
Mellesleg a középállvánnyal sem tudod levegőben tartani az első kereket, mert csak a hátsót emeli fel az is.
Galfer betét elég jó, nekem is az van benne most, a Dangerban kapható. Mondjuk ha múlt hónapban jut eszedbe, kaptál volna 30% kedvezményt, úgy nagyon megérte, én is vettem.
Te vagy a Király Sanyi egyébként?
Nevetsz ezen, de lesz egy fotózás a tavasszal ( motoros) a témákat már ismerem és most nagyon telibetrafáltál valamit
Hát vegyél! Viccet félretéve, mi a cimbikkel keresünk egy igen stabilnak tűnő gerendát és felhúzatjuk spaniferrel. ...a húzatás előtt meg kell igazgatni a spanit, nehogy eltörjön valamit a mocin.
Netán kongregációra gondoltál? Amúgy én bencés apáca leszek , a kamalduli szerzetesek( akik Majkon is vannak) olyan csöndesek ( talán a némasági fogaldalom miatt? )
Szavazzunk: nézzük meg bőrtangában meg lakkcsizmában RRCat -et, szerintem minden klubtag lelki egészségének jobban esne mintha más hordaná az említett ruhadarabokat.
Szóval az első emelővel felemelem az első keréknél, amit aztán kiveszek....... Ééééértem!