Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hééé mi amigo , vagyok én vagyok,de inkább már csak olvasok mint fecsegek
Kész van a motor,már itthon is van,vasárnap hoztam el lábon a szervizből.
Főpróba kb. 8-10 hét múlva lesz majd,addig C-vágányon pihen. A szerviz hozzá állása teljesen korrekt volt,minden szerviznek így kellene tennie.
Ők vigyáznak a hírnevükre és a kiadott munka minőségére.
Na és Mesca Őt se láttam már rég
Ne tedd!légyszí Rossz volt ez a kretén gépem ezért szíttam majd' 1 hetet kellett neki a gigabájt A moccom akár mehetne vizsgára is tuti frutti fék minden ok naked lesz a kicsike nem kínlódok a lámpa és egyéb dolgok beszerzésével majd jövőre
Helló RF, jaj de rég láttunk Pont tegnap gondoltam rád...hogy mondom már úgysem jársz nagyon erre, hát éeveszem a neked feltett Ducatis képet... Vizsgaidőszak van ezerrel, motorozás az nincs most is az eső esik...pedig lehetne fehér a karácsony és nagyon szeretnék hóban állós képet a kis macskatestűről..
És véled, mesélj?!
Hali CBR-esek szia Sandy ,hogy vagytok rég dumáltunk
én Tőled akarok szívecskét
Mi van? Mi van? Mi van? Mit nyomtál te velem hajnali kettőig? Már negyed kettőkor kidőltél Még krézi küldött neked szivecskét, de már azt sem láttad Én még utána fent voltam és koreográfiát csináltam többek között És látod, milyen korán fent vagyok?
Az eszem megáll ...a férfiak pletykásabbak, mint egy vénasszony..
Miért nem esik a hó legalább?
reggelt!
Sandrával hajnal kettőig nyomtuk,kíváncsi leszek mikor tud felkelni
Reggelt Club!
mit akartál linkelni?
Absolute top level mi mÁs ahogy kell
milyen cső/rendszer van ezen?
Érezzétek a törödést
CÉBÉER
Jaaahh...a xar képek is attól művésziek
Bár ezen a modell hibátlan legalább
mert ezek a sziluettet lényegítik
ez így szép
Szép képek csak olyan sötétek, h még a macska szemeimmel is nehezen látom őket..
Akkor egy kis meglepi minden CBR Clubosnak ( még a Kawa különítményre is gondoltam)
okos kis feje
Zsindelyes, mézes meggy, fini. Nők mondták.
A pálinka illatától is rosszul vagyok.
Keress vmi szép képet a CBR-ről és told fel ide, de iziben!
Csak csere mert valmilyen dob nekem is kell a mocira
aszittem má bepálinkáztál...