Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyáltalán nem a kötözködés miatt, de miért nem kértek magatoknak egy "Kezdő stunt riderek" topikot?
Nem azzal van bajom, hogy másról se lehet a CBR-ben olvasni, mert egyéb téma amúgy sincs, de lehet, hogy vannak még jópáran, akiket ez érdekelhet, de pont itt, eszükbe sem jutna keresni ezt a témát. És nyilván más sem olvas minden topikot, ahogy én sem...
Mikulásos Jóreggeltet!
Szevasz Gábor!

Majd ha az olajozás átalakítását csináljátok pár képet majd lőhetnél róla,persze ha nem műhelytitok.Érdekelne a megoldása annak a módosított szívócsőnek a ki alakítása,hogy is van megoldva a "mindig kapjon olajat a motor" probléma
Üdv mindenkinek! Csizmák megteltek?
Sziasztok, szép reggelt és boldog miklóst!
próbáld meg itt
hidi mikinek van egy lélegzetelállító stílusa,az tuti.ott ha elgurul a gyóccer,van baj bőven.
de ekkora létszámban csak mi vagyunk.van némi csoportos erőlködés stuntshow név alatt,de ők csak 3-an,néha négyen nyomják,és nem csapatként.csapat csak egy van Mo-n.
a Junior Streetfighter Team
mindamellett itt olyan srác is van,aki utcán,pályán és stuntban is egyedülállóan jól nyomja,míg ez más versenyzőkről nem mondható el.
sziasztok tudja valaki hogy mennyibe kerül 2008 600 rr hez első mitoremelő bak
Junior the BEST! Jók a képek ill. a vidi! Megrögzött Hidi Móka Miki fan vagyok , de vevő vagyok minden újra . A közös elemeket ahogy előadjátok , meg hogy egy csapat ként vagytok fennt a pályán az ......GRATULA!
ja,és idővel kerül fel egy plusz féknyereg hátra és a hozzá tartozó munkahenger a kuplungkar alá.
na akkor lesz az igazi
cbr 600 f4
a csutka helyett egyenes kormány,magasítva,fékcsövezés,elöl eggyel kisebb (15-ös)hátul 57-es lánckerék,kitámasztót kap,rendes bukókeretet 3/4-es vastagfalú csőből,az olajzást is át kell alakítani az egykerék és a stoppie átlagnál többször (és idővel hosszabb ) előfordulása miatt.
képek lesznek,de még csak most kapom majd meg,hogy ezeket megtegyem vele.
én is szeretném a különböző fázisokat és a végeredményt megörökíteni.
nekünk,mivel ilyen sokan vagyunk,és egységes az öltözék,név van a mezre írva,mint a focistáknak
ezek is mi vagyunk itt
meg ezek is itt
Szia Gábor! Ha nem titok írhatnál pár szót a készülő mociról , pl. tipus, esetleg átalakítás, mégis, hogy mit nézzek! Mert, ha egyszerre fent vagytok a kifutópályán /stunt rider-ek /, az ember nem győzi kapkodni a tekintetét.Én személy szerint a készülő moci egy-egy komolyabb átalkítás utáni fotójának is örülnék!
Itt a helyed! Én meg csak reménykedem, hogy nem vagyok "jöttment" .
Csak a testemen keresztül
Na meg a testőreimén....
vagyishát utána is abba a csoportba tartozom..
szió én a "más gyönyörű moccal megáldott' csoportba tartozom amíg ki nem dobnak innen..
A szivem visz a sírba! - Kozsó elbújhat!
Szia Giorgio, akiből árad a szeretet
Sziasztok Lányok-Fiúk, CBR-esek és persze más gyönyörű moccal megáldott emberkék!
No és okos bugyikkal sem De akikkel semmi szín alatt nem, azok az aggszűzek
az titkos Mia! szigorúan titkos! én is irigy vagyok!
szóba álltál velem...hát ezek szerint én nem vagyok jött-ment...
A "calippo projektről" ?
Őrült vagy Marcellus
ne gondold h nem érdeklődtem már nála.. nem állok én szóba holmi jöttmentekkel