Egyáltalán nem a kötözködés miatt, de miért nem kértek magatoknak egy "Kezdő stunt riderek" topikot?
Nem azzal van bajom, hogy másról se lehet a CBR-ben olvasni, mert egyéb téma amúgy sincs, de lehet, hogy vannak még jópáran, akiket ez érdekelhet, de pont itt, eszükbe sem jutna keresni ezt a témát. És nyilván más sem olvas minden topikot, ahogy én sem...
Majd ha az olajozás átalakítását csináljátok pár képet majd lőhetnél róla,persze ha nem műhelytitok.Érdekelne a megoldása annak a módosított szívócsőnek a ki alakítása,hogy is van megoldva a "mindig kapjon olajat a motor" probléma
hidi mikinek van egy lélegzetelállító stílusa,az tuti.ott ha elgurul a gyóccer,van baj bőven.
de ekkora létszámban csak mi vagyunk.van némi csoportos erőlködés stuntshow név alatt,de ők csak 3-an,néha négyen nyomják,és nem csapatként.csapat csak egy van Mo-n.
a Junior Streetfighter Team
mindamellett itt olyan srác is van,aki utcán,pályán és stuntban is egyedülállóan jól nyomja,míg ez más versenyzőkről nem mondható el.
Junior the BEST! Jók a képek ill. a vidi! Megrögzött Hidi Móka Miki fan vagyok , de vevő vagyok minden újra . A közös elemeket ahogy előadjátok , meg hogy egy csapat ként vagytok fennt a pályán az ......GRATULA!
cbr 600 f4
a csutka helyett egyenes kormány,magasítva,fékcsövezés,elöl eggyel kisebb (15-ös)hátul 57-es lánckerék,kitámasztót kap,rendes bukókeretet 3/4-es vastagfalú csőből,az olajzást is át kell alakítani az egykerék és a stoppie átlagnál többször (és idővel hosszabb ) előfordulása miatt.
képek lesznek,de még csak most kapom majd meg,hogy ezeket megtegyem vele.
én is szeretném a különböző fázisokat és a végeredményt megörökíteni.
nekünk,mivel ilyen sokan vagyunk,és egységes az öltözék,név van a mezre írva,mint a focistáknak
ezek is mi vagyunk itt
meg ezek is itt
Szia Gábor! Ha nem titok írhatnál pár szót a készülő mociról , pl. tipus, esetleg átalakítás, mégis, hogy mit nézzek! Mert, ha egyszerre fent vagytok a kifutópályán /stunt rider-ek /, az ember nem győzi kapkodni a tekintetét.Én személy szerint a készülő moci egy-egy komolyabb átalkítás utáni fotójának is örülnék!
Nem azzal van bajom, hogy másról se lehet a CBR-ben olvasni, mert egyéb téma amúgy sincs, de lehet, hogy vannak még jópáran, akiket ez érdekelhet, de pont itt, eszükbe sem jutna keresni ezt a témát. És nyilván más sem olvas minden topikot, ahogy én sem...