Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Helyzet? Nagyon el vagy tünve.
sose voltál ..maradjunk annyiban, hogy az igazi CBR Clubról a jelenlévők közül leginkább csak nekem van fogalmam..
jut eszembe! nov. elején ráérsz?
Sokan adják elfele a hitus motorjaikat elég érdekes 1re több van
Ja én rám ehhe értem legyen a nevem ezentúl Sámson
Hát kire gondoltam volna?
Itt vagyok vagy nem rám gondoltál
ÁÁÁÁÁ a munka gyümölcse most 1kicsit összedarálva pihen és holnap vagy mikor lesz préselve úgyhogy a munka gyümölcsének a leve még nem férfi ember májának vala
Mi egy igencsak befogadó társaság vagyunk... Én ma egy kicsit semmirekellettem Mocizás ma nem volt...holnap viszont kötelezően felírta az orvos
Hol van a vidám TL-es, nomeg a gonosz Kawás? De eltűnt a szüretelő Sámson is
Vagyis izééé...Csak én vok betolakodó!
Megcselekedtük,amit megkövetelt a Haza!
Merre jártatok?Mindent nekünk kell csinálni?Nekünk,betolakodóknak?
Helló srácok Britton, RF! Látom tartjátok a frontot! Így kell ezt...megvéditek a mundér...izé CBR becsületét!
Jaja..."kici,occcó,kéccá,sok darab cáz"
Akkor ma ereszd el a hajam,és a munka gyümölcsléje megy a májnak? Holnap meg másnaposság?
Kell már a pihenés,nem?!
Szőlő szedés vége úgyhogy holnap megint alhatok amedig csak bírok Válság hát igen most nincs 1kis lecsó a zsebe és lehetne ócsón venni dolgokat
Hát,semmi extra!Nálad?
Mindenhol ez a válság megy...Még szerencse,hogy nem vettem fel hitelt.
Helló hogy smint
Szép jó estét!
hELLÓ: Szandy és a többiek hogy smint motorozás volt-e mostanába most fejeztük be a szüretelést Elegem van az összes szőlőből most már csak a leve érdekel
Nomeg deriválni kellett az együtthatókat vagy mi a szösz
Jó hangja volt annak a régi RRnek...
Végülis nem pizzát ettem, nem volt tökéletesen kör alakú, és a sajt sem elég szabályosan volt rászórva.
Pizza milyen volt, te gonosz kawás? Csak a 250-es jólelkű....
mihez képest gonosz?
Sőt gonosz kawasakisok is. :)
Helló CBR Club!
Nicsak már TLesek is vannak itt?
Ja, jó8!
Jó éjt Anya!