Na helló mindenkinek Itthagylak egy kicsit benneteket és már elszabadul a pokol!?
Én nem vagyok az a sértődős fajta, azt meghagyom másnak. Sőt még humorérzékem is van
Písz end láv barátaim - elég jól tűröm sztem az ilyen kis mocsokarcpoénokat , nameg a fűalatti piszkálódást is khm
szerintem meg semmi nem volt benne
ha megnézzük hogy amire írtam az mire volt a válasz,akkor meg főleg nem volt durva,inkább egy gyenge minőségű hízelgés.
szerintem
szerintem karácsony...
Nah ez nekem is kedvenc útvonal imádolom is rendesen! A jó kis Chuckvári egyenes Onnan még lehet tetézni egy kis Gánttal ( csakhogy lásson az meber egy-két bányarémet is ). Lovasberény a Cziráky kastéllyal...nah ott mindig meg kell állni!
Zsámbék felől még a Tarján útvonal is jó, aztán vissza a százason . Vagy esetleg egy nagy csavargás itt a medencében Innen viszonylag minden jó hely "közel" van - Lepence- Visegrád- Egom vagy akár Fehérvár- Balaton - a pokol, a mennyország kinek melyik a jó hely
Én nem vagyok az a sértődős fajta, azt meghagyom másnak. Sőt még humorérzékem is van
Písz end láv barátaim - elég jól tűröm sztem az ilyen kis mocsokarcpoénokat , nameg a fűalatti piszkálódást is khm
még nem tom,időjárás függö is, de délelőtt 10 előtt semmikép
holnap mikor ?
az csak egy ember volt,Én. Visszagondolva,mint irtam igazad van,ejtsük a dolgot Túl puritán vagyok.
ha megnézzük hogy amire írtam az mire volt a válasz,akkor meg főleg nem volt durva,inkább egy gyenge minőségű hízelgés.
szerintem
szerintem karácsony...
szal Te csak gumival?
Zsámbék felől még a Tarján útvonal is jó, aztán vissza a százason . Vagy esetleg egy nagy csavargás itt a medencében Innen viszonylag minden jó hely "közel" van - Lepence- Visegrád- Egom vagy akár Fehérvár- Balaton - a pokol, a mennyország kinek melyik a jó hely