Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi nálatok van köd most?Az utolsó képen lopott motorok vannak a pincében?
Jó estét mindenkinek!
Ma nem leszek sokáig mert meek alukálni ma sokat dolgoztam
Na helló mindenkinek Itthagylak egy kicsit benneteket és már elszabadul a pokol!?
Én nem vagyok az a sértődős fajta, azt meghagyom másnak. Sőt még humorérzékem is van
Písz end láv barátaim - elég jól tűröm sztem az ilyen kis mocsokarcpoénokat , nameg a fűalatti piszkálódást is khm
Hej hó Eladó 95-ös 900rr egyben v. bontva kiv első futómű..
világbéke

még nem tom,időjárás függö is, de délelőtt 10 előtt semmikép
akkójóvanakkó
holnap mikor ?
közfelháborodás?
az csak egy ember volt,Én. Visszagondolva,mint irtam igazad van,ejtsük a dolgot Túl puritán vagyok.
érdekelne a véleménye a nagy közfelháborodás után
itt van,szerintem.
már csak Sandrát kellene előkeríteni...
igazad van,ezt rövidre is zárhatjuk
lehet,de nem mindig egyértelmü
szerintem meg semmi nem volt benne
ha megnézzük hogy amire írtam az mire volt a válasz,akkor meg főleg nem volt durva,inkább egy gyenge minőségű hízelgés.
szerintem
szerintem karácsony...
...szerintem gyengus volt ...túl evidens
Jujj, de sok mindent elbír a papír, akarom mondani, fórum!
nálam legalábbis durva,de nem vagyunk egyformák,mindenkinél más a limit
mé vót durva?
u de durvaaaaaaaa pojén volt
csak amióta az új képedet megláttam
Gumi nélkül elég nehéz lenne.... Te mindig ilyen mocsokarcpoénokat nyomatsz
nekem is,de idén már így marad.majd a télen.
szal Te csak gumival?
Mehet, persze...csak majd vmikor a fesztivál után ...meg kéne egy új hátsógumi is addig
egy közös túra?
Nah ez nekem is kedvenc útvonal imádolom is rendesen! A jó kis Chuckvári egyenes Onnan még lehet tetézni egy kis Gánttal ( csakhogy lásson az meber egy-két bányarémet is ). Lovasberény a Cziráky kastéllyal...nah ott mindig meg kell állni!
Zsámbék felől még a Tarján útvonal is jó, aztán vissza a százason . Vagy esetleg egy nagy csavargás itt a medencében Innen viszonylag minden jó hely "közel" van - Lepence- Visegrád- Egom vagy akár Fehérvár- Balaton - a pokol, a mennyország kinek melyik a jó hely