Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rövid kör a Zámoly-Csákvár-Vértesacsa-Lovasberény-Pátka kör,ha hosszabbat akarunk és döntögetni(motort ) akkor a Csopaki szerpentin a sztár,ha lányokat akkor a Balaton
előfordul néha,hogy felétek is megyünk.
Te?
Tudnék egy-két nevet mondani
Melyik útvonal a nagy kedvenc fehérvár körül?
nem,csak egy másik srácot jobban ismerek közülük és alapvetően őt nyaggatom,ha vmi eszembe jut. a Gyurival inkább a Hringen találkoztam többet.
Veled meg ki nem kedves?
Gonosz volt a Kocsis Gyuri? Pedig velem nagyon kedves volt
ment a levél.
előre is köszönöm.
most nem megy,maradjunk a holnapnál.
rendben
mint a férfiaknak általában
de nyugi inkább adok,mint kapok. sőt van "macsakénadok nap" is a naptárban.
igen ezt nekem is mondták,hogy egyenlőre csak a patron,de van más is,de ezt majd látni fogod ha összefutottunk.
Az adatlapodon lévő mail cimedre küldeném a telszámom.
Igy holnap ledumálnák a időt és a helyet.
a Gyurit ismerem,bár nembarátok vagyunk,csak járok be hozzájuk néha.az ügyvédet sztem nem.
(most biztos nem fogok tudni aludni )
Neked mindig jó?
Dr. Kuti Zoltán, ha ez a név mond neked vmit...
gyere most,nekem úgy is jó.
egyébként érdekes volt,nekem is még 8-9 ezer sem volt benne és már volt hangja.mondták a nálam sokkal okosabbak,hogy sajnos ezek erre hajlamosak,de ilyenkor még megúszod a patron cseréjével,és nem kell a lánc miatt szétszedni az egész blokkot
most elhagytam a 20 ezret és minden oké vele.kb 20 ezer forint az a patron és bő egy órás meló.
A közlekedésfelügyelet ügyvédje Amúgy a gép eredetileg a Székesfehérvi Honda szalonból van, a Kocsis Gyuriéktól..
Nekem az egész nap jó,jelen pillantban.
semmi kifogásom
délelőtt műszaki vizsgára viszek egy gixert 10-re. nem tudom a végét. Te hogy érsz rá?
Most per pillanat 6400km van benne.
Holnap,ha az időjárás, és az időd is engedi megejthetnénk a talit.
én már akkor ki is cseréltettem a vezérműlánc-feszítő patront,azóta jó.ettől függetlenül fussunk össze,hátha tudok segíteni,vagy megmutatjuk annak aki az enyémet is gondozza.
mennyi km van a tiedben?
na már megint hozom a formám(félreveretem a billentyüket9
igen,miután kellően sikerült a vérem jegelni
Szép Jó Napot ally!

Gábor

A múltkor emlitetted hogy a te cibereden már jól hallatszika vezlánc hang,egy pár perces összefutásra Fváron egy időpontott összetudnánk hozni?
Meghallgatnám a saját fülemmel is,hogy valolyában hogy is szól, ha igazán szól.
próbáljuk meg
Hogy a viharba ne érteném... amúgy a kis "drága macskám" is székesfehérvári... lehet, h még ismered is az 1. tulaját.
nekem egy tank ha baszatva(10ezer felett) megyek,akkor 175-180 km