Sziasztok!
Akinek van 2002-2003-as 954RR-je és a közelében is van, le tudná nekem mérni, hogy a tankot lefogató két csavar milyen távolságra (csavarközéptől csavarközépig) van egymástól?
Sziasztok, van egy bontatlan hátsó fékbetétem 900RR-hez, Kecskeméten odaadnám annak aki tudná hasznosítani.
Ugyanitt kopott/öreg 16os elsőgumit átvennék RR-ről.
2.5 azaz két és fél fordulat ki. DE! Ez csak egy alap kiindulópontja a végleges beállításnak. Innen lehet be és ki tekergetni amíg el nem találod a helyes értéket.
Azért kell nyitni és nem zárni a pilot csavart! Aztán meg az se mindegy hol és mit tankolsz ! Levegő szűrő mikor volt cserélve? És nem árt tisztán precízen dolgozni. Azt gondolná az ember nagy erős motor de attól függetlenül elég érzékeny a beallitasra.
Fúvóka méretek jók? Szinkron is kell ! A két középső lehet egy kicsit több egy negyed v fél. A kettő és fél jó de inkább kicsit több km függvényében. Olyan fél fordatot tegyél meg pluszban.
Sziasztok!
1993-as 900rr-nek mennyi a karburátor mennyiségi csavarjának az alapbeállítása? Szervizkönyvben úgy olvastam hogy 2 1/2 fordulat, de eléggé kormolódik a gyertya. Gondolom ez attól van hogy sokat kap nem? próbáltam 2-esen is de ugyan ez a jelenség. Ha lejjebb viszem 1,5re akkor meg 6 ezertől eléggé dadogva gyorsul, akkor meg szerintem keveset kap. Van valakinek egy tuti ötlete? Köszi előre is a segítséget.
Sziasztok! SC33 919 RR-hez keresek magyar papíros vázat, vagy komplett törött motort olcsón. Van itthon egy 919RR de sajnos nem papírozható. Akinek lenne eladó kérem keressen telefonon, mert a fórumot nem szoktam használni. Tel.: 70/220-6263
Akinek van 2002-2003-as 954RR-je és a közelében is van, le tudná nekem mérni, hogy a tankot lefogató két csavar milyen távolságra (csavarközéptől csavarközépig) van egymástól?