Félreérthetően írtam!
Tehát az alkatrészek topikban a Súgómotor nicknéven írkáló Andi aláírással beíró nő a te embered! Itt van a honlapjuk.
915ccm! Én ilyen tipusú RR-t még nem láttam/hallottam !
Egy képet tehetnél az adatlapodra....
Hi MR.RF!
Olvastam a fórumba valamelyik oldalt,hogy van eladó 915 alkatreszed! Ha aktuális nemkem gyujtás felöli oldal dekni vagy (dekli?) kéne nagyon! Sajnos nem lehet javitani!
Vagy ha esetleg tud segiteni megköszönöm!
Na a tegnapi napom jól sikerült.Haverokkal elmentünk túrázni és az egyikkel összeakadtunk...Nekem letört tőből az elsó fékkarom.Neki meg lett egy jó nagy karc a mociján.Szerencsére nem estünk el.Ez nyugtat.Olyan kérdésem lenne,h van-e valakinek elfekvőben 929-es fékkarja?
Fogyasztást nem mértem,nem szoktam.Kényelem szempontjából nagyon jó,utasnak is,futómű puha,fordulékony,kopó alkatrész árak nem vészesek,olcsón lehet jókat kapni.Nekem kettő is volt egy 00-es és volt egy 97-es,fékbetéten kivül egyszer cseréltem az eggyiken hátsó kerékcsapágyat de 4 rongynál nem volt drágább.Csak az eggyiket padlóztam le ,240-nél volt vége (tiltás).Nekem bejön
Tehát az alkatrészek topikban a Súgómotor nicknéven írkáló Andi aláírással beíró nő a te embered!
Itt van a honlapjuk.
915ccm! Én ilyen tipusú RR-t még nem láttam/hallottam !
Egy képet tehetnél az adatlapodra....
Amúgy meg 915 köbcentis a motorom!
HONDA CBR 915 RR
Remélem lesz nekik!
Ha legörgeted az oldalt megtalálod Andi hozzászólásait!
A nickedben 915 mit jelent?
azért köszi!
amúgy milyen cuccaid vannak mert 1-2 dolog erdekelne!
Olvastam a fórumba valamelyik oldalt,hogy van eladó 915 alkatreszed! Ha aktuális nemkem gyujtás felöli oldal dekni vagy (dekli?) kéne nagyon! Sajnos nem lehet javitani!
Vagy ha esetleg tud segiteni megköszönöm!
(Neki 929 van többek között! )