Én is rá jöttem bolond voltam mikor magamhoz kerítettem a 900-ast ez előtt Suzuki RF600r-volt az is Dyno jet-es és sport légszűrő és kipufogó volt alatta elég jól ment a CBR1000f-et lenyomtam vele de 1 750-es doszt elég lett volna következőnek vagy újabb 600-as ha vettem volna 600-ast akkor a KAWASAKI 636-ost vettem volna de nem volt annyi mani ha eladom akkor v. 750-es gixxer vagy 636-os lessz v. nagyon fiatal 600-as, na fel vázoltam a következő 3-évemet
Ja vettem bele Dyno jet fúvóka készletet karbival és sport légszűrővel és akra rendszert Eddig is kemény volt na de most mondjuk annyira nem forszírozgattam de hát úgy +indul hogy hagyuk bisztos rátolt pár lovat ez a cserélgetés
A kapcsolókörmöket nyalta le! Azért dobja ki üresbe de sajnos ezmiatt folyamatosan feszítí a léptetővillát amit szépen megkajál! Váltó csere! Vagy csak fogaskerekeket de párban + léptetővilla! Bontottat csak kompletten fogsz találni!
menyi ble 1 váltó? gondolom van vag 40-50 ezer.. meg a munkadilyamiért megcisnálják megin vagy 30 rongy...szal közel 100rongy lenne megcsinálni akk?:S
vki ha tud jó áron vmi fain 900rr -t ak szóljon me most akarok venni:)
üdv
MR.RF!
De nem adtál választ, a milyen állapotban van a konzol, és mi lenne az ára.?
vki ha tud jó áron vmi fain 900rr -t ak szóljon me most akarok venni:)
üdv