Mind a 2 helyen eléggé sokat voltam a nyáron.Hatvanban a premier műszakiba is dolgozgattam,ezért eléggé sokat voltam ott.Gyöngyösre még egyértelmű,h voltam arra is.Nincs messze tőlem annyira
ARATA.HU
Itt 6500-tól kezdődik az ára. Ja és a 954-nél keresd mert azon is ugyanaz van.
Amúgy szerintem ha kicsit többet (kb. 8-10e Ft) fordítasz rá akkor inkább a gyári Nissint vegyed! Nekem már 2 éve az van elöl és kb tavasszal lesz cserés, és a tárcsát sem eszi.
Helló, haverom a napokban vett 2001es 929et, és az elsőfékbetét cserés nemsoká, tudna valaki ajánlani egy-két helyet ahol kapna olcsón, és esetleg infót milyet érdemes milyet nem, nem is találok hozzá pl nagyvas.hu
Érdekelni érdekelne Csak az a baj,h ami most rajta van el kellene passzolnom.15-be akarnám eladni.Szépen szól meg minden,csak hát picit hangosabbat akarok.Meg ez ugyebár nem egy akra v. pl egy two b. .Szóval,ha el tudnám passzolni akkor biztos kellene.
ez így van , magyarországon a 20 éves motorba is csak 20 ezer km van! ponosabban az órájába. örülök neki hogy bevált, hiszen honda. én is hondás vagyok. az én szemembe a legjobb motor a világon! főleg a régi cbr 900-asok voltak nekem 3-4 évesek , soha nem volt velük baj villanymotor hangú blokk. ez csak a hondákra jellemző. más motornál természetes újonnan is a csörgés viszont a hondánál hallasz valamit már gyanús mi lehet az. na sok szerencsét a jövőben sajnos mennem kell időre valahova, majd dumálunk még üdv!
Nekem nagyon bejött!Szeretem mert kezes a motor,és eléggé megy.Valós 46 ekm van benne.Nem valami kevés,de még mindíg jobb,h tudom mennyi van benne, mintha árulták volna 20 ezerrel.Mert sajna Magyarországon divat a tekergetés Erről le kellene szokni.
azaz! csak látom az adatlapodon az erion fényezést , és ebből pár darab van az országban , gondoltam hogy te vagy. és mijen a 929 bevált? mennyi km van benne?
akkor ti néztétek a k5-ös gsxr 600-asomat bagon az omv kúton ha minden igaz, és ott mondtad hogy 929-esed van, és szolnokró vetted a kereskedőtől. hárman voltatok 2 fiu, 1 lány.
De azért azt is nézzétek,h hány km van benne.Nem akarom pl leszólni a kawa fanokat,de láttam már széthullani 50 e km-nél zxr-t.De ez is csak használattól függ.Azért a ez a modell nem vészes.Minden ilyen évjáratú motornak megvan a saját gyerekhibája.Ha mindenben a hibát keresnénk nem vennénk csak új mocit.Azért az kétségtelen,h a blokkja nagyon jó.Mondjuk pl,egy picit csörömpölős szerintem.Több ilyen modellnél is észrevettem.A 954 már más .Ja és a váltóra visszatérve,kb az okosok olyan 50-60 e km-nél szokták említeni annak meghibásodását.De ezt nem lehet álltalánosítani.nekem nagyon bejött ez a moci és nem bántam,meg,h ezt vettem meg.Mondjuk gondolkodtam még az R1-en elég sokáig.De ez maradt
Amúgy nagyon le van ülve valóban a topic. De nem is volt annyira aktív sohasem...
Itt 6500-tól kezdődik az ára. Ja és a 954-nél keresd mert azon is ugyanaz van.
Amúgy szerintem ha kicsit többet (kb. 8-10e Ft) fordítasz rá akkor inkább a gyári Nissint vegyed! Nekem már 2 éve az van elöl és kb tavasszal lesz cserés, és a tárcsát sem eszi.
Valaki nem tud véletlen kábel köteget az egész érdekel ne USA modell hez 99-es 900rr-re