nem gond.500 Ft volt.Éppen ezért rendeltem ilyen kicsit.Úgy voltam vele,h annyit megér.De sajna nem jött be.Sajnos így marad a karbon vázvédő.Csak az a baj,h rohadt drága
Én + hívogattam a srácot 1szer fel vette de nem nagyon örült hogy + akartam kukerolni utánna nem vette fel a telefont és ki volt néhányszor kapcsolva bocsesz de szivesen segítettem volna
A fejidom tartó konzolról dobhatnál fel egy képet! Az engem továbbra is érdekelne, ha esetleg külön vinnék el a fejidomot... Vagy úgy semmi képen nem működik?
Ezek a durva alkudozások.Komolyan mondom,régebben jártunk egy cimbivel Pécsre vásárba,alkatrészeket árulni,akkor,ott nem tapasztaltam ilyet,mint mostanában.
Pfff aszt hisz 1-2 ember hogy kenyérre kell a pénz Én is ,hogy hirdetem a fejidomot meg lámpát és tartókoznolt felhív 1tag kellene a fejidom és tartó kérdi menyi 20-10 mondom így korrekt mert enyiért vettem őket, ő meg 25-éert oda adom jajjj mondtam NEM küldjek akkor képet na küldtem képet neki fej idom kell 20-ba de apostát én áljam aszt hittem földhöz vágom a telefon ez nem igaz enyire értetlenek az emberek nem kenyérre kell hanem lámpára a píz De nekem nem sürgős nem fogom el kótya vetyélni
A kawát ugy hirdettem hogy 2kilóig beszámítok értelmes dolgot,jól jöttem ki a 929-ből igy lehet motyó is:Ma hív egy ember hogy van egy komplett lánghegesztő apparátja+ 2kilót fizetne.Mondom neki hogy ez egy kicsit karcsú.Erre a tag hát három kilóért már kapok mocit nem muszáj nekem a tied megvegyem ha adod adod,ha nem nem.
Igen pont írni akartam hogy én is hirdettem a 900-ast de most már +SZERETTEM Na az a lényeg senkinek nincs pénze és csak csere berélni tud sajna Velem is cseréltek volna valami fiatalabb 125-ös szarra +ahogy mondtad apró pízt a kávégépbe