Zarlat lesz. Valahol valami huzal kidorzsolodott talan es a korulotte levo testelt femalkatreszekhez er.
Legalabbis ennyi infobol latatlanban en ebbol indulnek ki.
Sziasztok! Sos kéne segítség🙏, van egy 125ös cbr-em(jc34) ráadom a gyujtást, majd a az első és hátsó lámpáért felelős biztosíték egyből kiég, valakinek ötlet mi lehet a baja?
Nagymertekben fugg attol, honnan akarod venni. Ha gyari alkatresz, akkor a gyari alkatreszkeresok szoktak jelezni, hany darab kell belole.
Ha utangyartottat neztel, nem kizart, hogy szettben van. De kristalygomb nelkul nehezen mond az ember forumon okosabbat.
szép napot valaki meg tudná mondani, hogy a menesztő /hardy/ gumi ára a 4 db ból egy db ra vonatkozik, vagy a készlet, azaz a 4 db ra? köszönöm a segítséget.
ilyen volt, és ilyen lett...nekem elég volt a két kicsi fölső idomot leszedni, kicsavartam a műszer egységet rögzítő két csavart. óvatosan kipattintottam elöl a gumibakból, és az én kis kezeimmel pont elértem az izzókat.köszönöm a segítséget, megadta a kezdő lendületet .. 🙂
sziasztok egy kérdés.Honda cbr 125r 2007es ha leveszem a gyújtást a motoron, az üzemanyag szint jelző mutatója marad a jelzett szinten, vagy le megy üres jelzésre?köszönöm, ha segítetek.
Sziasztok. Akit esetleg érdekel CBR 125-höz forgalmazok eredeti és gyártok tuning alkatrészeket. www.honda-cbr-125.com
Van magyar nyelv. Lehet venni 171 - 193 - 242 - 357 cm3 hengerszettet is. Minden ami a tuninghoz kell. Van magyar nyelv az oldalon.
193 cm3 fölött CBR 150-es DOHC főtengelyt kap a motor. Köszi
Legalabbis ennyi infobol latatlanban en ebbol indulnek ki.