Ne borzold a hangulatomat te Robin Hood!
Idénre elég volt már a törés zuzás......(asszem..)
Én például örülök,hogy az idei török-zuzokot én nyertem meg,és én is egyben vagyok.
Örüljünk,hogy senkihez nem kellett idén koszorút vinni!
Én örülök neki!-meg nektek is hogy egyben van mindenki.(többé kevésbé..)
amikor a szeretet ünnepéről beszélünk,én erre-ezekre is gondolok!
remélem a jövő év is olyan lesz,hogy megmarad a teljes létszám,és leirhatjuk,hogy jövöre veletek ugyanitt!
igy van, esni is meg kell tanulni! De ennyiszer... na jó nem is...
Én általában a frászt hozom az autósokra vagy a másik lehetőség hogy kb. 10-15 méterre előre már félre rántják a kormányt a hangjától (persze csak kíméletes üzemmódban közlekedve)!
Még jó, hogy a motorosok kemény és vidám emberek! Láttam ma az autósok arcán a megrökönyödést. Persze a sétáló csajok integettek, hogy húzzam meg. Csak azt nem tudom, hogy Őket vagy a gázt. Nyáron egyértelműbb a válasz, de így nyakig beöltözve...
Először is lemaradtam a sok-sok boldog kariról, de remélem mindenkinek úgy ment el ez a pár nap, ahogy szerette volna!
Az Istvánokat a Jó Istenke éltesse még sok-sok kilométeren keresztül balesetmentesen!
Ma csodás időnk volt. El is mentem 1,5 órára motorozni a balcsipartra. Sima tötymörgős-nézelődös motorozás volt, de nagyon jól esett. Főleg amikor megtéptem a bajszát a fenevadnak!
Titkon reméltem, hogy lesz még hasonló eszement, mint én. És LETT! 5 motorossal is találkoztam! Hiába no, apró örömök az életben...
Jelentem ma szuper idő volt, és jót lehetett menni!