Köszi oldodik a dolog!
majosházán meg herkentyülnék szakszerüen,csak ki kéne választanom azt a két munkanapot!Valszeg szombaton leviszem reggel,és megprobálom kiimátkozni belölük a hétfö délelöttöt!
de ha tudsz valakit akinek van(MAN L-2000-es 1998-as lokháritó),akkor 20.000-pénzt adok érte!Persze hibátlanért!
Hát be!
Nem nekem semmi bajom,de a MAN rosszul viselte!
Igazán a hideg miatt!Ridegek voltak a müanyagok (okosok mondták),oszt csak ugy fröcsögtek,meg törtek!Meg a legrosszabb helyen találta el!Ha telibe veri,semmi gond,az aláfutásgátlo,tette volna a dolgát!De pont a bal sarkát!Ott csak müanyag van!
Semmi különös!
ismételten MAN alatt feküdtem(generátor ékszij),oszt a jeges uton megcsuszott a mamlasz,és eltolta fölülem a járgányt,szemböl telibe verte!Persze fröcsögött minden!Mitne mondjak,volt riadalom!Mármint nálam!
Szia Lecsó64! Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor nagyon gyorsan kikukázod azt a fos macadamot! Én már bepaníroztam miatta a mocimat egyszer! Én a helyedben kölcsönkérném valamejik XX-es cimbitől az elsőkereket és ha avval is beszitál, akkor ráérsz gondolkodni, hogy mi a gáz! Üdv. Hayasima.
majosházán meg herkentyülnék szakszerüen,csak ki kéne választanom azt a két munkanapot!Valszeg szombaton leviszem reggel,és megprobálom kiimátkozni belölük a hétfö délelöttöt!
de ha tudsz valakit akinek van(MAN L-2000-es 1998-as lokháritó),akkor 20.000-pénzt adok érte!Persze hibátlanért!