Az egyik barátomnak is van ilyen oldaltáskája- X11-en.
Nincs vele semmi probléma- azt ne kérdezd milyen "falytályú" - ha agyonütnek(fejbe) sem tudom most kapásból megmondani!
Az övét több ponton lehet rögzíteni- a sarkait ki lehet kötni, gumipókozni. Ja , és ami nem mindegy esővédő zsák is van hozzá , mert qr-va nagy esőben azért ezek sem 100% -ig vízhatlanok csak zsákkal!
Keressek esetleg fotót , hogy hogy is néz ki?-ha találok..
ÜDV.
Nekem nincs ,de pár dolgot láttam már: a pánt az ülés alatt megy , az utast az nem zavarja, de ajánlatos a spoilerre védő foliát rakni , mert 1 kicsit mocorog.
A puffanótól elég ha 5 cm-re van.
Nagyobb baj annál,hogy az utasnak kényelmetlen lehet, ha a tarisznya túl nagy és nagyon a lábtartó fedésében van,akkor a lábát hova teszi?
Mindenképp próbáld fel és csak úgy vedd meg!
Nyugodtan rakjál rá! A kémények nem égetik meg, az utast meg nem zavarja. De Gabinak pont ilyen van! A gyári kipu meg aztán főleg nem, ahoz tulságosan lenn van....
Miután még kezdő vagyok, ezért egy kis segítséget kérnék Tőletek!
Gondolkozom textil nyeregtáska vásárlásán, de nem tudom, hogy a kipufogó hőjét elviselné-e, valamint utast tudnék-e szállítani a pántolástól. (az nem zavar, ha az utas fenekét nyomják a pántok, csak leérjen a lába a lábtartóra.
Tehát ha használ ilyet valaki, akkor adhatna egy-két infót.
Előre is köszi a segítséget!
Ez az Avatár, meg teljesen lenyűgözött, nem tudom, hogy készítették, de 1-2 napig még biztos hogy bennem lesz ajánlom mindenkinek!
3D 3óra nem elfeledni!
Zorró, remélem is, mert a tavalyi évben nem mentünk sokat együtt....
remélem idén nem igy lesz!
a tempomban, most már nem fogsz csalodni...
ragadt valami rólam Atixról koszon kívül is...
Kedves ZoliCbr!
nagyon köszönöm a tegnapi napot jól éreztem magam, még nem teljesen győzött, meg a krosz motorozás, de lehet, hogy ha hideg, jég miatt!
Tapasztalat szerzésnek, nem volt rossz!
tehát mégegyszer kösz!
Az egyik barátomnak is van ilyen oldaltáskája- X11-en.
Nincs vele semmi probléma- azt ne kérdezd milyen "falytályú" - ha agyonütnek(fejbe) sem tudom most kapásból megmondani!
Az övét több ponton lehet rögzíteni- a sarkait ki lehet kötni, gumipókozni. Ja , és ami nem mindegy esővédő zsák is van hozzá , mert qr-va nagy esőben azért ezek sem 100% -ig vízhatlanok csak zsákkal!
Keressek esetleg fotót , hogy hogy is néz ki?-ha találok..
Vagy a kérdésemtől?
Nekem nincs ,de pár dolgot láttam már: a pánt az ülés alatt megy , az utast az nem zavarja, de ajánlatos a spoilerre védő foliát rakni , mert 1 kicsit mocorog.
A puffanótól elég ha 5 cm-re van.
Nagyobb baj annál,hogy az utasnak kényelmetlen lehet, ha a tarisznya túl nagy és nagyon a lábtartó fedésében van,akkor a lábát hova teszi?
Mindenképp próbáld fel és csak úgy vedd meg!
Miután még kezdő vagyok, ezért egy kis segítséget kérnék Tőletek!
Gondolkozom textil nyeregtáska vásárlásán, de nem tudom, hogy a kipufogó hőjét elviselné-e, valamint utast tudnék-e szállítani a pántolástól. (az nem zavar, ha az utas fenekét nyomják a pántok, csak leérjen a lába a lábtartóra.
Tehát ha használ ilyet valaki, akkor adhatna egy-két infót.
Előre is köszi a segítséget!
Neki van.
Van valakinek SOS-be karbis XX-hez motorvezérlője?
3D 3óra nem elfeledni!
remélem idén nem igy lesz!
a tempomban, most már nem fogsz csalodni...
ragadt valami rólam Atixról koszon kívül is...
nagyon köszönöm a tegnapi napot jól éreztem magam, még nem teljesen győzött, meg a krosz motorozás, de lehet, hogy ha hideg, jég miatt!
Tapasztalat szerzésnek, nem volt rossz!
tehát mégegyszer kösz!
Nagyon élveztük....