Köszi mindenkinek minden!
Sikerült! Csak az izzó helyét kellett megforditani, mert a sötétitett ledess cuccos hátsó lámpát varázsoltam fel. És kib@szott jól csillog meg pilácsol!
Összekevertem az előbb a két balkezem , nálad akkor jobbos a világításkapcsoló... ( mert az enyémen nincs már ilyen )
Nézd meg a biztosítékokat....ha minden OK. akkor valószínű a balos kormánykapcsolón keresztül osztódik szét az áram..
De szerintem akkor is parkírnak legalább lenni kellene...sőt a féklámpának biztos nem lehet köze a balos kormánykapcsolóhoz...
úgyhogy szavazzuk meg a biztosítékot.....
Bizots nem fog világítani... Bár az enyémnél autamatic. gyujtással megy a világítás is .. A tiédet gondolom kapcsolóval kapcsolod még-- akkor biztos nem megy..
Szerintetek ha még nincs felszerelve a balos korm kapcsolóm akkor a hátulja sem világit? A hátsó féknyeregből meg a tüskét nem tom kitekerni.... Valakinek ötlet?
Még nem jártam be az egészet, de jövőre, ha megérem, tuti minden héten megyek egy 2 napost. Idén 3 szor voltam csak odaát, de mindig visszavágyom. Még ha nem is látnak ott minket szivesen...
Chopok-i csúcs felé jártál...?
Frankó kanyarok vannak, simán le tudod olvasnia saját rendszámtábládat....
De ez a 67-es út se semmi .. majdnem Poprádig kanyar- kanyar hátán....
Vonzzátok a havat a dunántúlon...
Most olvasom a neten milyen hóvihar van arrafelé..
A fene sem gondolná... nálunk délelőtt mág a nap is kandikált egy kicsit Na délután már nálunk is borúsabb egy kicsit.
Sikerült! Csak az izzó helyét kellett megforditani, mert a sötétitett ledess cuccos hátsó lámpát varázsoltam fel. És kib@szott jól csillog meg pilácsol!