söööööt a kerekeket is havi 1-2x felfujom-leengedem, felfujom-leengedem, és a fékolajat is leengeded ontesszbele denszeszt és visszaöntöd, jaaaa meg a hütővizzel is ue a szitúúúú
És az nem gáz hogy egész télen nincs beinditva? tavaj meleg helyen volt de még az idén nem tudom hova rakni ! és már tavasszal nem tudtam beinditani felkellet tölteni mákom volt nem purcant meg ez volt az elsö telünk eggyütt kössz a jo tanácsokat!
nem jó!
Magasabb fordulaton jobban dolgozik a generátor! Én minden nap használom, és nem merül le!
De inkább vedd ki az akkut és tartsd szobahőmérsékleten! Havonta rakd bele ,és járasd meg a vasat. Márha nincs használva télen.....De 12-én várunk Téged is!
mondja meg nekem légyszi vki hogy télen milyen idő közönként szoktátok a motort inditgatni és az aksi benne vagy meleg helyen van tárolva? 2 -3 naponta beinditom és megmelegszik üzemi hőfokra az jo?
Szép jo estét mindenkinek!Megnyugodtam nem sokat szoktam itt irogatni és megrémültem eggy kicsit hogy máis belopom magam valaki szivébe! Ha megkérdezhetem az a kakaskodás a Milka volt?
Lóóóóra!