te meg egy gábor xx imitátor vagy!
az igazi Gáborxx az eltördelte volna a zártszelvényt mint a ropit....a hegesztést pedig megcsinálta volna a puszta tekintetével......
úgyhogy menj vissza a szájkaratésok-topic ba.De előtte szóljál az igazi Gáborxx barátomnak hogy gyűjjék fórumozni.
Kedves Joci kihasználtam rendesem a mai napot meg a tegnapit is!
Melóval!
60m zártszelvényt kaszaboltam, flexel, meg hegesztettem annyit, hogy még a co palack is megfagyott...
szép jóestét.
halllóóóóóóóó!
hová tüntetek emberek?
eeementeteek klikkesedni?
remélem mindenki kihasználta a mai viszonylag szép időt....mert még pár hét és csak az emlékeinkből fogunk élni tavaszig..(meg amig kész nem lesznek az összetörtek..)
Isten ments! Az egy gagyibazár és csak robogókba " bújik" bele! az még neki viszonylag egyszerű , bár sokszor még az sem sikerül...
Szerelőre gondoltam nem rá .
Tiszaföldvár - Csík András -nagyon profi- nála többször voltam
Kisújszállás - Szél Imre - nála csak egyszer voltam ( szelephézag meg karbiszinkron 1200 Banditon) ő is jól csinálta!
hali.
dehogy...mi hozzá sem nyúltunk,
viszont akkor még...terveztem egy karbiszinkront....
de mint tudod a dolog okafogyottá vált...
viszont érdekesség,hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lett a moci..fel is merült,hogy esetleg ez eleve egy hasonló dobhoz lett kalibrálva csak mikor eladták akkor visszarakták rá a gyárit....
az alacsonyabb fordulatokon és a magas tartományban érezhetően erősebb lett a moci,a közepe viszont nem,sőt lehet hogy ott még vesztett is ....de engem ez pont nem érdekelt.
most meg a legkisebb problémám a karbiszinkron.....
Pityusz!
Szerintem nem állítottak semmin!
Ha mégis kell akkor Milkát keresd! Neki volt Győrben valami ismerőse aki bele mer nyulni a Honda agyába és hozzá lövi! Szerintem ha megvan még neki a kapcsolat biztos segít!
az igazi Gáborxx az eltördelte volna a zártszelvényt mint a ropit....a hegesztést pedig megcsinálta volna a puszta tekintetével......
úgyhogy menj vissza a szájkaratésok-topic ba.De előtte szóljál az igazi Gáborxx barátomnak hogy gyűjjék fórumozni.