Mivel Látom, hogy élénk a fórum élek a lehetőséggel, és kihasználom !
Figyelem Figyelem!
Mindenkit szívesen várok, nem csak az xx- és hayabusa forumból!
Mint hogy már mondottam volt!
Ha az idő engedei egy szép osztrák túrát tervezek!
Oktober
21-25között. (23péntek tudom, hogy ezt mindenki tudja de ez egy munkaszüneti nap)
Terv: kb 2500km Németország ill Olaszország érintésével!
Ha valakit komolyabban érdekel,csörgessen meg!
Még egyszer hangsúlyozom mindenkit szívesen látok, típusfüggetlen túra.....
Én is csak ezt szeretném elérni!
Hogy ha össze hoz a sors valahol minket,normálisan tudjunk egymáshoz szolni!Ez nem jelenti azt,hogy mindenkinek mindenkivel barátságban kell lennie,csak annyit hogy normális hangnemben tudjunk köszönni,szolni egymáshoz!
Pep! Ha le köcsögözöl,akkor mit vársz tőlem?
Nem én voltam Veletek amikor a Jocikirály összetört!
Nem én mondtam,hogy -"mindenki magára vigyáz"
-azt sem vetted észre,hogy Joci nincs meg,hiányzik!
Amikor aznap hazaértél/olvasd vissza!/csak annyit írtál fel a fórumra,hogy hazaértél......
Nos akkor milyen is vagy?Ez nem az én dolgom,hiszen ott sem voltam!
Nekem személy szerint semmi bajom sem Veled Pep,sem senkivel!
Nem én mentem szembe a csapattal amikor megbeszéltétek,hogy itt tali és indulunk valahova EGYÜTT!Erre Te és Maci:-Ó jaj nem tudunk menni,mert.... és aztán szembe motoroztok a "Barátaitokkal"akiknek ismét hazudtatok!
Akkor ki is az óvodás,ha ilyen gyerekes hazugságok vannak a füled mögött ,és még el is ba...od,hogy szembe motorozol a társaságnak....de ez sem az én reszortom,hiszen ott sem voltam jelen,nekem ez sem fáj!
Gondolom Neked sem,mert egyszer sem hívtál fel a kialakult helyzet óta.....
Én jó fejnek,és Barátnak ismertelek meg!
Azért a köcsögözés erős volt!
Jónapot.
MR.
Nekem nincs bajom evvel az óvodás társasággal.
De senki sem állt elém.
Én úgy gondolom,hogy akinek tudtam segitettem,és nem ártottam.
Ez a ti "régiek" döntése.
De mindenki nézzen magába és a "barátjára" hogy kivel és MIT beszél meg, Vajon mi az igaz és mi a kamu.
Tökölön még minden rendben volt.és utánna?Nem értem!
Mind 1.Én részemről BEFEJEZTEM A FÓRUMOT!
És most mindekitől elköszönök.Balesetmentes motorozást nektek.
Nekem senkivel semmi bajom,de szerintem már elég a széthúzásból,és kavarásból...
Amikor Atixxal összerugtam a port elég keményen,akkor is megtudtuk dumálni,ámbár igaz,hogy nem ugrunk egymás keblére amikor találkozunk,de le sem köpjük egymást....
Jocikirálynak is többszörösen kívántam gyógyulást!
A helyzetet nem is Ő okozta!
Nemtudom miről is van szó ( és valószínű nem is rám tartozik) így véleményem sincs az "Ügyről" -csak azt látom ,hogy bizonyos személyek között ellentét(ek) van ami nemigazán jó!
Sokan nemismernek, ( és valószínű nem is fognak megismerni) és senkivel nem motorztam még eddig .
Találkozni is csak pár emberrel találkoztam tavaly Szarvason. Senkit nem ismerek igazán ...így senkiről nem is akarok véleményt mondani , csak néha belszólok a dolgokba... (de minek..?)
Épp fél orája probállak hivni,de ki vagy kapcsolva!
Te voltál az aki az én hátam mögött elmondott mindenféle kisköcsögnek!
ilyt tudtommal nem mondtam rolad,se a hátad mögött,se a szemedbe!már csak azért se,mert nem ismerlek(tán ha kétszer találkoztunk)!
Ugy hogy ezt ki kérem magamnak!
De te csak egy nyerészkedő,számitó,hazug, műmájer vagy!
Ha ez a véleményed,ám legyen,bár nemtudom mit nyerészkedtem valamitis rajtad,valaha!
És ha bekapcsolod a telefonod,akkor felhivlak!illetve át is mennék,de pontos cimet nemtudok!
Szebb napot mindenkinek!
Tudom (mint ismeretlennek) nemnagyon lenne mit beleszólnom a dolgokba,de ezt az ellentétet rossz látni!
Sejtettem már régebben, hogy valami ellentét van a háttérben, magamra vettem először a dolgot -gondoltam nemigen akrjátok ,hogy mások is csatlakozzanak "hozzátok".Ezzel nincs is semmi gondom... sajna eddig időm nem volt menni sehová -most meg már pénzem nincs rá- de ez az én magánügyem..
De úgylátom teljesen másról van szó... ÉS EZT ROSSZ LÁTNI..- tudom sokan mondják most , hogy nem muszáj fórumoznom..DE...végül is én is motorozom, nekem is XX-em van (még) és jó néha valakivel "dumálni" még ha sokszor válaszra sem méltatnak!
Osztom nézeted!
El kell férnünk itt a SportMotoron egymás mellett,mert ez egy nagyon jó hely!
Mivel Látom, hogy élénk a fórum élek a lehetőséggel, és kihasználom !
Figyelem Figyelem!
Mindenkit szívesen várok, nem csak az xx- és hayabusa forumból!
Mint hogy már mondottam volt!
Ha az idő engedei egy szép osztrák túrát tervezek!
Oktober
21-25között. (23péntek tudom, hogy ezt mindenki tudja de ez egy munkaszüneti nap)
Terv: kb 2500km Németország ill Olaszország érintésével!
Ha valakit komolyabban érdekel,csörgessen meg!
Még egyszer hangsúlyozom mindenkit szívesen látok, típusfüggetlen túra.....
nem xorakoztam az m1 pályáról 2 roncsot huztam le egyszerre
olyan dugot csináltam hogy csak na, bocs mindekitől aki arra járt....
Én is csak ezt szeretném elérni!
Hogy ha össze hoz a sors valahol minket,normálisan tudjunk egymáshoz szolni!Ez nem jelenti azt,hogy mindenkinek mindenkivel barátságban kell lennie,csak annyit hogy normális hangnemben tudjunk köszönni,szolni egymáshoz!
Nem én voltam Veletek amikor a Jocikirály összetört!
Nem én mondtam,hogy -"mindenki magára vigyáz"
-azt sem vetted észre,hogy Joci nincs meg,hiányzik!
Amikor aznap hazaértél/olvasd vissza!/csak annyit írtál fel a fórumra,hogy hazaértél......
Nos akkor milyen is vagy?Ez nem az én dolgom,hiszen ott sem voltam!
Nekem személy szerint semmi bajom sem Veled Pep,sem senkivel!
Nem én mentem szembe a csapattal amikor megbeszéltétek,hogy itt tali és indulunk valahova EGYÜTT!Erre Te és Maci:-Ó jaj nem tudunk menni,mert.... és aztán szembe motoroztok a "Barátaitokkal"akiknek ismét hazudtatok!
Akkor ki is az óvodás,ha ilyen gyerekes hazugságok vannak a füled mögött ,és még el is ba...od,hogy szembe motorozol a társaságnak....de ez sem az én reszortom,hiszen ott sem voltam jelen,nekem ez sem fáj!
Gondolom Neked sem,mert egyszer sem hívtál fel a kialakult helyzet óta.....
Én jó fejnek,és Barátnak ismertelek meg!
Azért a köcsögözés erős volt!
Épp most értem haza autómentésből, és olvasom a forumot..-..
és hát sok minden elhangzott ....
Minden vita végén elhanzik viszont, az a mondat:
"Motorosok vagyunk Mind....
ne legyünk haragba egymással..."
Ne legyen ez máshogy most se....
fejezzük be....
remélem nem csak én vagyok ezen a véleményen!
MR.
Nekem nincs bajom evvel az óvodás társasággal.
De senki sem állt elém.
Én úgy gondolom,hogy akinek tudtam segitettem,és nem ártottam.
Ez a ti "régiek" döntése.
De mindenki nézzen magába és a "barátjára" hogy kivel és MIT beszél meg, Vajon mi az igaz és mi a kamu.
Tökölön még minden rendben volt.és utánna?Nem értem!
Mind 1.Én részemről BEFEJEZTEM A FÓRUMOT!
És most mindekitől elköszönök.Balesetmentes motorozást nektek.
De majd ha hosszabban tudunk beszélni,gondolom kiderül mi a gondja velem!
De most hogy jött ide a Pep? Asszem mostmár én sem értek semmit. . .
Amikor Atixxal összerugtam a port elég keményen,akkor is megtudtuk dumálni,ámbár igaz,hogy nem ugrunk egymás keblére amikor találkozunk,de le sem köpjük egymást....
Jocikirálynak is többszörösen kívántam gyógyulást!
A helyzetet nem is Ő okozta!
Sokan nemismernek, ( és valószínű nem is fognak megismerni) és senkivel nem motorztam még eddig .
Találkozni is csak pár emberrel találkoztam tavaly Szarvason. Senkit nem ismerek igazán ...így senkiről nem is akarok véleményt mondani , csak néha belszólok a dolgokba... (de minek..?)
nem személyed ellen irányult!Söt nem is Atix ellen!
ezért nem értettem mért vette fel a kesztyüt!
Te voltál az aki az én hátam mögött elmondott mindenféle kisköcsögnek!
ilyt tudtommal nem mondtam rolad,se a hátad mögött,se a szemedbe!már csak azért se,mert nem ismerlek(tán ha kétszer találkoztunk)!
Ugy hogy ezt ki kérem magamnak!
De te csak egy nyerészkedő,számitó,hazug, műmájer vagy!
Ha ez a véleményed,ám legyen,bár nemtudom mit nyerészkedtem valamitis rajtad,valaha!
És ha bekapcsolod a telefonod,akkor felhivlak!illetve át is mennék,de pontos cimet nemtudok!
Hisz xx-ed van, meg fórumozol!
Ajesz Nektek!
http://www.youtube.com/watch?v...
Tudom (mint ismeretlennek) nemnagyon lenne mit beleszólnom a dolgokba,de ezt az ellentétet rossz látni!
Sejtettem már régebben, hogy valami ellentét van a háttérben, magamra vettem először a dolgot -gondoltam nemigen akrjátok ,hogy mások is csatlakozzanak "hozzátok".Ezzel nincs is semmi gondom... sajna eddig időm nem volt menni sehová -most meg már pénzem nincs rá- de ez az én magánügyem..
De úgylátom teljesen másról van szó... ÉS EZT ROSSZ LÁTNI..- tudom sokan mondják most , hogy nem muszáj fórumoznom..DE...végül is én is motorozom, nekem is XX-em van (még) és jó néha valakivel "dumálni" még ha sokszor válaszra sem méltatnak!