Legalább 3.5 - 3.9 Milla közt lesz az ára....
Ér ez majd ennyit ? Abból már lehet venni egy használt XX-et meg egy Hayabusát - fölváltva tudsz rajtuk motorzni és még tankolásra is marad egy kis lééé...
És figyeld majd az árát(dupla kuplung,ABS,automata váltó,radiális fék,forditott villa,stb).Ja és ami nagyon böszit,hogy lehet egy tura motornak 18-literes tankja!? Már az XX-nek is 24-literes!Milyen lessz igy a hatotáv?Max.200-kilcsi mivel valszeg nem hagyod kiürülni teljesen!
És ismételten hangot adok a következönek ROHADT CSUUUUUUUUUUUNYA!
De sebaj4Egyszer ugyis én leszek Japánia miniszterelnöke,és ezek a magukat tervezönek titulálo semmire kellök mind logni fognak!
szerintem is ugy szar az egész,ahogy van!Csak azt nem értem,a motortervezök mért nem kérdeznek legalább néha-néha meg egy-két motorost,hogy mit szeretnének!,
ehelyett saját eszement ötleteiket vetik papirra,és az eszement gyártok,meg le is gyártyák a gyártosoron!
Tuti vak volt aki ezt engedélyezte!Ja és hülye is!
Jó estét mindenkinek!
Én is hozzátennék a VFR témához.... ha lehet?
Nemtudom minek szánta ezt a Honda ? túramotornak, sportmotornak, sport-túramotornak... mert ez egyik sem az. Ráadásul k..va szarul is néz ki, majd 1300 köbcentihez 172 Le, 18 L -es tank és majd 270 kiló....?
Ennél még a régi VF 1000 F II. is szebb és még most is fut belőle egy pár darab. ( az sem volt nagyon elterjedt )
Megint csak az FJR és a Hajabusa árnyékában marad a Honda .
bár ezeket a teljesitmény adatokat valszeg félmillio kilométer után is tudja!
De kicsi a tank,stb.Ja és rém ronda!Még ha királykék lenne,akkor is ronda!
szép jónapot mindenkinek.
azoknak akiket érdekel:
Köszönöm szépen a sok telefont és üzit mindenkinek....
úgy néz ki mostmár rendben leszek...kis idő még és akár le is tagadhatom a történteket.persze csak addig amig a vasat meg nem llátja valaki...mert szegénykémnek szintén sok csontja eltört.
az enyémek lassan összefornak ,a motoré sajnos nem..
de ő is meg lesz gyógyitva!
a következő szezonig még van majdnem fél éveünk rehabilitálódni.
és rajtunk igazán nem fog múlni.
én például olyan ütemben gyógyulok,hogy a doki már le is baszott,hogy nem teerhelhetném a lábasm.
tehát örömmel jelenthetem hogy minden rendben lesz!
és mégegyszer köszönök,mindenkinek mindent!
Ér ez majd ennyit ? Abból már lehet venni egy használt XX-et meg egy Hayabusát - fölváltva tudsz rajtuk motorzni és még tankolásra is marad egy kis lééé...