Elég mozgalmas most a fórum,
úgy kérdezek, van e valakinek xx be kormány csapágya,
nem baj ha bonott, vagy v bármi gubanc van vele csak méretek miatt kéne........
Engem még bánt a forgatonyomaték is(ha ezt a 129-et annak lehet nevezni)?Inkább lenne csak 150-lovas(nem mintha az a 172 olyan sok lenne egy ekkora vastol),és lenne erösebb,nagyobb nyomaték!Mondjuk olyan 145-155-öt eltudnék képzelni!Inkább hangolták volna nyomatékra!De ezeknek beszélhetek!
igyis mindig én megyek elöl! És várok rátok!
Épp gondolkoztam,hogy a télen átalakitom XX-em,hogy legyen "P" üzemmod,kimondottan Busásoknak!
Mondjuk egy henger,két sebességi fokozat,és negyed gáz!
Szerintem alul taksáltad!
Nézd a mostani árakat(Pan-europan,FJR,stb)!Ezek kb. ugyan az a kategoria,ugyan azzal az extrákkal! leszámitva az ujdonságokat(forditott telo,dupla kuplung,radiális fék,stb).
Én olyan 4,5.5 millára taksálom a majdani árát!
Mondjuk mint egy hasonszörü BMW-jét! Bár ne legyen igazam,de félek hogy jol gondolom!
úgy kérdezek, van e valakinek xx be kormány csapágya,
nem baj ha bonott, vagy v bármi gubanc van vele csak méretek miatt kéne........
Ilyenkor kell hazajönni!?
Holnap jön a bádogos!23-pénz!
pesti árban szerintem jo!
Engem még bánt a forgatonyomaték is(ha ezt a 129-et annak lehet nevezni)?Inkább lenne csak 150-lovas(nem mintha az a 172 olyan sok lenne egy ekkora vastol),és lenne erösebb,nagyobb nyomaték!Mondjuk olyan 145-155-öt eltudnék képzelni!Inkább hangolták volna nyomatékra!De ezeknek beszélhetek!
Tudd ám hány kilo vagy!Meg hol irogatsz ilyeneket!
igyis mindig én megyek elöl! És várok rátok!
Épp gondolkoztam,hogy a télen átalakitom XX-em,hogy legyen "P" üzemmod,kimondottan Busásoknak!
Mondjuk egy henger,két sebességi fokozat,és negyed gáz!
Ha valakit érdekelne egy pár, azaz 2 db xx komplett telószár, vagy komplett fékrendszer az kereshet. Sérülésmentesek!
Ez nem a CBR 1000 RR-topic!
De jó ha van!
Ja, de várj... ezt pont rossz topikba írom...
Szerintem alul taksáltad!
Nézd a mostani árakat(Pan-europan,FJR,stb)!Ezek kb. ugyan az a kategoria,ugyan azzal az extrákkal! leszámitva az ujdonságokat(forditott telo,dupla kuplung,radiális fék,stb).
Én olyan 4,5.5 millára taksálom a majdani árát!
Mondjuk mint egy hasonszörü BMW-jét! Bár ne legyen igazam,de félek hogy jol gondolom!