sziasztok.
Milka, holnap ne gyere motorozni, mert nem rakták össze a vasat a hondában.
én vagyok a hibás, mert elhagytam a kip. bilincseket. igaz velük is csak ma tudtam egyeztetni, mire észre vették hogy nincs ott, addigra lebontották a yoshit.
A gyári új a kis gumi pöckökkel ( merthogy azokat is elhagytam menet közben ) a felfogatásoknál annyira drága, hogy ihaj.
szóval vagy nézek valahol bontóban vagy itt a fórumon. Jövő héten szerdára vannak itt a gyári új cuccok,ha addig nem találok valahol.
szóval bocs hogy így alakult.
Én 2007 májusában vettem a vasam 10 000Km-el . Most 21 000 van benne és csak a hátsó betétet cseréltem , de az sem volt vészes ,majdhogynem rámdumálták. Szerintem még az elsők a gyáriak.....?( én ki nem veszem megnézni ) Mondjuk az én stílusom .......Azért a kanyarban nem szállok le a gépről és nem teszem arrébb az elejét, hogy be tudjak kanyarodni!
Valóban találtam. Egy februári 10160-os bejegyzésben az áll hogy 8-10e km-t. Bocs, de csak pár napot olvastam vissza, és ott nem találtam. Nem akartam megint felhozni egy már kitárgyalt témát.
Mégegyszer bocs.
Ha elviszik a vasad, és a dobozok megmaradnak, vevő lennék rá jó pénzért! (jó kis pénzért)