Üdv mindenkinek! Nem akarom az iszapot felkavarni, de ha a Róna féle betétről van szó, akkor az nekem bejött. Az én tárcsámat a ferrodo sinter egy kicsit meghúzta, erre kivettem és cseréltem a felújítottra. Azóta 4 e km felett vagyok, kifogástalan. Folyamatos esőben autópályán is és melegben hegymenetben is jó. Mindenki maga dönt. Köszi, hogy meghallgattatok.
De ha gondolod vissza mondom!Egyébként ezt a helyet itt a forumon tölem tudta meg mindenki(azt hiszem),mivel én probáltam elösször(egy oda szállítás során fedeztem fel a helyet).No mindegy!
Amikor én elösször használtam mindenki lehurrogott!Hogy nevesincs,meg csak gyárit,stb.
Most a Ferodoért kapom ugyanezt!Ez van,nem nagyon érdekel!Ha vakaki kérdez,megprobálok a legjobb tudásom,tapasztalatom szerint válaszolni oszt ennyi!
Nekem nem ez a véleményem, nade kinek mi jön be! Semmilyen téren nem voltam vele elégedett! Persze a busára még lehet jó. . . nade egy XX-re komoly fékek kellenek!
De ha gondolod vissza mondom!Egyébként ezt a helyet itt a forumon tölem tudta meg mindenki(azt hiszem),mivel én probáltam elösször(egy oda szállítás során fedeztem fel a helyet).No mindegy!
Amikor én elösször használtam mindenki lehurrogott!Hogy nevesincs,meg csak gyárit,stb.
Most a Ferodoért kapom ugyanezt!Ez van,nem nagyon érdekel!Ha vakaki kérdez,megprobálok a legjobb tudásom,tapasztalatom szerint válaszolni oszt ennyi!
Esetleg ha valakinek kell elviheti.
Csak el kéne mennem már érte!De minden nap vidékre küldenek4ezek meg nincsenek nyitva hétvégén!De mivel azt mondtad ráér,ezért nem kapkodtam el!
Sziasztok!
Ha nem,lehet nem is kéne megcsináltatni...
Azóta meg...
ez a kérdés is eldöntve!