Csak is Braun vagy Philips 3D. Kb 1 árban vannak DE EBBEN AZ ESETBEN IGAZ AZ HOGY A MINŐSÉGET MEG KELL FIZETNI!
kb örök életűek a pengék de legalább addig jók mig az aksik.
be ne kend az arcod!Bár vannak vies borotvák is!
UI. sokszor próbáltam már de sosem tudta megszokni a böröm,mindigbegyuladtak a szörtüszök.
Elektromos borotvát szeretnék venni,de fogalmam sincs hogy milyet vegyek!?
Oszt ha megvan a tipus, mielött megvenném lennének kérdéseim!
Kell benne pengét cserélni idönként,vagy valamilyen alkatrészt!Be kell kenni habbal a képesebbik felem,vagy azzal "szárazon" is lehet borotválkozni?
a fenti linken megtalálod a Scalát(a szart),és a mienket INTERFON a neve!Még valami csak Blhtosat vegyél,a madzagos nemsokat ér!Ráadásul korlátozva vagy a szabad mozgásban!Mi például ha fejünkön van a sisak,több száz méterröl még dumcsizunk!Az osztrák turán simá beszéltünk egymással a vizesésnél!
Ja igen a Scala csak azzal a blutpárral hajlando társulni,amire gyárilag behangolják!Magyarul,ha nem szettbe veszed gyárilag,akkor utánna hiába veszel az utasnak is egyett,nem fog vele beszélni a tied!Akkor egy komplett szettet kell venned!Az Interfon-nál ilyen nincs!Utolag annyi tartozékot veszel,amennyit akarsz!Ez azért fontos!Mert ha az egyikötöké elvész,tönkremegy,stb.,akkor nem kell mindjárt kettöt(szettet) venni,elég egyet potolni!
Oszt már a joisten se tudja mi a neve!de meglesem!Nem találok semmi feliratot,legalábbis ami a nevére utalna!azt tudom,hogy a Scala-raidert ne vedd!Mi két napig szivtunk vele,oszt berágtam és vissza vittem az egész szart!Utánna vettük ezt!Ez már két éve megvan,és hiba nélkül teszi a dolgát!Birja az esöt(glosglokner),ja és az osztrák tura alatt,nem kellett tölteni,pedig folyamatosan be volt kapcsolva!Egyszerre tud több mindent kezelni(telefon,zenedoboz,GPS,utas,stb) bármit ami bluhtos!Szoval csak jot tudok mondani rola!
namárdeamúgyszípkisrotyogtatókipufogós" rokonynak!