Ha valaki jelzi a részvételi szándékát,tegye komolyan!Idén nem egy tura azért lett lefujva,mert mire oda került a sor,addigra 2-en 3-an maradtunk csak!
Az ötletet nem onnan,hanem saját kutföböl meritettem!
mint általában a Magyar turák nagy részét,munka közben,mikor megyek a teherautoval,akkor jönnek az ötletek.Ez is ugy jött,hogy volt egy köröm idén,Zeg-Pécs-debrecen-nyiregyháza-Miskolc.És a GPS rövid utnak a határ mentén vitt volna!Akkor jutott eszembe,hogy motorral milyen szép volna!Biztos hogy nagyon sok szép helyet látnánk,ahova amugy a büdös életbe nem mennénk el,mert kiesik,messze van,stb.
Nekem is nagyon tetszik az ötlet!
Szerintem nagyon jó lenne, már valaki megcsinálta ezt tavaj a motorozz.hu-n csak oda azért nem mentem mert 60-évesek voltak a résztvevők és valahogy nem haraptam a sztoryra 60 + ismeretlenek... szóval nem vonzott a társoság!
De az alap ötlet hogy a hátár mentén megyünk szerintem nagyon jó!
Remélem összejön!
Támogatom az ötletet, de mint ugye ismerjük Spog-ot, nem mond semmit, mert azt sem tudja, mit csinál jövő héten, nemhogy jövő nyáron! De Te kérdezted, hát mondom! Jó ötlet nagyon tetszik, mindig is akartam egy ilyet, tetszik a kötetlenség, és a sátort kidobom alszok kategória is! Gondolom az esti főzés sem lehet egy utolsó poén! Mint ahogy a másnapi/másnapos/ motorozás sem, de hát........
egy ujjabb kolosszális,fenomenális,utolérhetetlen,stb ötlettel rukkolnék elöööööööö!
Kiváncsi vagyok a fogadtatásra?!
Jövöre(2010),valamikor a nyáron,körbe mehetnénk kis hazánkban,az országhatár mentén!Ez ugy 1600km lenne!
Mondjuk legyen a tura négy napos,napi 400.kilométer.Kivételesen ugy mond lassu menet lenne(100-110-es tempo).Mivel 400-kilcsit simán leturunk ha kell 5-ora alatt!
A tura sima sátorozos,kempingezös lenne!Nem igazán lenne megkötés,se a reggeli indulásra,se az érkezésre!Ahol éppen látunk egy jo helyet,ott egyszerüen letáboroznánk,és fözünk,vagy sütünk valamit,vagy mindenki táplálkozik ahogy gondolja.Mondom egyszerüen minden ,szabály,és megkötés nélkül!
Mondjuk ilyen laza társas gurulás!
A kiindulási pont lenne Szob,és onnan a határ mentén körbe!Ha látunk valamit,vagy csak egyszerüen dumcsizni,pihenni szeretnénk,megállnánk!
Nos erre kérném a hozzászolásokat!Mert akkor utánna néznék pár dolognak!
Ja igen ez a tura teljesen nyitott!azaz jöhet barát,barát barátja stb!ezt a 100-as utazot,meg a napi 400-kilométert még egy gyerek is birja!
Valami csööööööööööööö,amiröl azt hiszi hogy jol szoooooooooooooool!
Mert itten sokaságosan beadták nekiiiiiiiiiii,hogy jooooooooooool szoooooooooooool!
Felségsértés büntettének elkövetésében ...bűnösnek találtattatok!
itéletünk a következő:
ELMENTEK TI A PICSÁBA...